2500 TL Razer Ornata V2 alternatifi klavye önerisi

Bütçe
2250

bullandbeer

Hectopat
Herkese hayırlı geceler. 2 sene önce aldığım ve çok memnun olduğum Razer Ornata V2 klavyemi değiştirmek istiyorum. Üzerine çok kez içecek döktüm ve fön makinesiyle bazzı tuşları erittim. Q ve zz tuşları takılı kalıyor.

Membrane klavyeden memnunum. Ancak en önem verdiğim şey ise şu anki klavyemdeki bilek desteği. Çok güzel yumuşak ve bileğim rahat ediyor(mıktanıs destekte mi klavye de mi bilmiyorum, mantıken destek kısmında olması lazım). Yeni alacağım klavyemin de buna uyumlu olmasını istiyorum. Duruma göre kablosuz ya da su geçirmez (en azından bir yere kadar :D ) olan klavyeleri de değerlendirebilirim. Bütçe 2-2.5k yı aşmayacak şekilde önerileriniz var mıdır?

Artan parayla bilek desteği alın derim.

Hocam bir yandan forumu da gezmeye devam ediyorum. Bu klavye gerçekten çok fazla önerilmiş. Hoşuma da gitti. özellikle bu kablolardan bıktım. Bu üründen başlayarak sırasıyla çevre birimlerini de kablosuza çeviricem gibi. Teşekkür ederim.

Hocam bir yandan forumu da gezmeye devam ediyorum. Bu klavye gerçekten çok fazla önerilmiş. Hoşuma da gitti. Özellikle bu kablolardan bıktım. Bu üründen başlayarak sırasıyla çevre birimlerini de kablosuza çevireceğim gibi. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı