2500 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
2.5k
Bilmeden bu tür ürünleri önermemelisiniz. Ucuz etin yahnisi yenmez çoğu zaman geçerli değil fakat arkadaş alma diyorsa ürünü kendisi alacağından değil, bir bildiği olduğundan diyor.

Doğru söylüyor, Akko 3000 serisinin PCB'leri kalitesiz aynı fiyata çok daha iyi ürünler düşebiliyor.

2500 TL'ye ya Custom klavye alınmalı onun için konu açarsanız yardımcı olabilirim, ya da şu ürün harika bir şey alıp geçebilirsin.

Ek olarak şu ürüne de bakabilirsin, uyguna bırakıyorum.

keşke bilmeden olsa son 10 aydır hem pcde hem tablette 3 modu da kullanarak switchleri değiştirerek kullandım ve uluslararası incelemelerde genel olarak 4 yıldız üzerinde alan bir klavye şu anda kullanmıyorum çünkü modlamaya gönderdim geldiğinde tam gaz kullanmaya devam edeceğim ben sadece bunun kronik bir sorun olduğunu anlatan bir kaynak istedim ve ayrıca şuan yazdığım klavye de 3108 di sanırım kodunu tam hatırlamasam da bu klavyede de bir sıkıntı yaşamadım. Ve şahsen yaşayanı da görmedim bundan dolayı bilgilenmek için kaynak istiyorum.

Bu Mekanik mi değil, hahahaha.
1698171546096.png

1698171652477.png

Böyle bir sistem var o klavyede. Bu mu mekanik 🤣. Mekanik bile denemez :) Asus'un yaptığı saçma bir iş işte.

Girmez hocam. Daha HotSwap değil be gözünüzü seveyim :)

Dracula Castle alınmalı kesinlikle. ASUS klavyeleri ile tanınmadı her markanın kötü ürünü var.
%100 diye bu ürünü almak saçma. Hotswap özellikli TKL klavye dizmek daha iyi.

Ya da gmk67 alıp 2000 civarına dizebilirsiniz.
iyi bir klavye demedim, hot-swap da demedim, sadece teknik olarak mekanik sınıfına girer dedim ki bence de asus almasın zaten

Bu üyeler yüzüne yalan yanlış ürünlere para verecek insanlar, valla yazık cidden...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı