2500 TL Ryzen 1500X Sistem Toplama

Ozsoyahmet47

Kilopat
Merhaba, bana 2500 TL'ye Ryzen sistem toplayabilir misiniz? Ekran kartı MSI Gaming X RC 480 8GB var. PSU da var onlar hariç bir sistem toplar mısınız? RAM'ler 16GB 3200 MHz olmalı bir de kasa LED'li ve cam olursa iyi olur. Monitör dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işlemci: Ryzen 5 1500X
Anakart: MSI B350 Tomahawk
RAM: Gskill RipjawsV 2x8 GB 3000 Mhz veya
Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz
Kasa: Corsair Carbide Spec Alpha veya
Cooler Master Masterbox5

Not: Ryzen 5 lerde 2933 Mhz en istikrarlı RAM hızı bundan dolayı 3000 lik koydum. Istersen en fazla 40 tl lik bir farkla alabilirsin aynı önerdiğim serilerin 3200 Mhz olanları.

O zaman anakartı MSI B350m Bazooka işlemciyi ise Ryzen 5 1400 yapman gerekir böylelikle 200 TL ye yakın bir miktar kazanırsın. Ben harddisk ve SSD yi hesaba katmamışım benim hatam.

Ben hepsiburada dan baktım biraz kasa yı ve anakartı değiştirince 2570 lere düştü de anakart olarak mortar arctic b350 nasildir tomahawk la arasındaki fark nedir bide kasayıda dark n10 olarak sectim o kasa iyimidir bu arada teşekkürler.

B350 Tomahawk ve B350 Mortal Arctic arasında çok bir fark olduğunu bilmiyorum. Dark N10 o fiyat bandında güzel bir kasadır. Tasarımını sevdiysen tabiki. B350 Mortar Arctic tercih etmenin sebebi rengi mi? Yani bazı kişiler beyaz bir sistem kurmak istiyor anakartı Mortar Arctic serisi ekran kartı olarak da MSI' ın Armor modelini seçiyorlar. Eğer sende beyaz bir sistem istiyorsan MSI Armor modelini seçebilirsin. Armor modelinin normal Gaming veya GamingX modellerinden farkı kırpılmış olması soğutma ve performans bakımından.

Bence sana B350 Gaming Pro bile yeterli olur. Ben olsam Gigabyte GA-AB350 gaming 3 anakartı tercih ederdim.RGB LED'leri var. Sen onları kırmızı yakarsın. Bir de Corsair' in kırmızı ledli RAM' ini alırsın on numara sistem olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı