2500 TL sesi güzel klavye önerisi

Bütçe
2500

Turkish Cowboys

Centipat
2500 TL bütçem var. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama tatlı tatlı sesi olan, ASMR videolarında kullanılan klavyelerdeki gibi sesi olan ve boyut olarak küçük olup beyaz renkli kablolu olursa kablosu sırıtmayacak olsun... Tercihim kablosuzdan yana.

O ASMR klavyelerinin hiçbiri fabrika çıkışı öyle değil. Lube ve mod işleminden sonra o sese kavuşuyor. Size tavsiyem Anne Pro 2 gibi bir klavye alıp, YouTube üzerinden beğendiğiniz Switch sesine göre yine Switch siparişi vermeniz. Bütçenizi biraz aşar ama değecektir. Ayrıca lube seti de almalısınız.

2500 TL bütçem var. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama tatlı tatlı sesi olan, ASMR videolarında kullanılan klavyelerdeki gibi sesi olan ve boyut olarak küçük olup beyaz renkli kablolu olursa kablosu sırıtmayacak olsun... Tercihim kablosuzdan yana.

Hocam size Custom klavye toplayabiliriz benim topladigim bir sürü klavye var birkac ses atayim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu sesi fazla sevmem
bunu da denemek icin kartondan kasa yapmistim.
bunlar bazi topladigim klavyeler .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı