2500 TL sistem önerisi

Bütçe
2500

Yusuf.Sakar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 2500 TL bütçe var. Bu bütçe ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Hazır PC'lerde gereksiz fiyatlar olduğu için toplama kararı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Sadece kasa olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki o zaman güvenilirlik ön planda ise sıfır bir şey çıkartacağız
(2adet RAM alınacak)
Hocam 2360TL'ye böyle bir sistemi uzay montaj olarak kullanabilirsiniz biraz aşabilirim derseniz alttaki kasayı alın
Bunu alırsanız 2694TL oluyor hayırlı olsun.

Peki o zaman güvenilirlik ön planda ise sıfır bir şey çıkartacağız.
(2adet RAM alınacak)
Hocam 2360TL'ye böyle bir sistemi uzay montaj olarak kullanabilirsiniz biraz aşabilirim derseniz alttaki kasayı alın.
Bunu alırsanız 2694TL oluyor hayırlı olsun.

Çok teşekkürler.

Hocam şevkinizi kırmak istemem ama bu parayla alacağınız 0 sistem sizi çok götürmez.
İkinci el alırsanız süper olur ama.

Hocam şevkinizi kırmak istemem ama bu parayla alacağınız 0 sistem sizi çok götürmez.
Peki ikinci el hangi parçaları alabilirim?

Veya o sıfır sistem beni kaç ay götürür? 1 yıl götürse en az yeter bana 1 yıl sonunda parçaları yükseltebilirim.

Son düzenleme:

Veya o sıfır sistem beni kaç ay götürür? 1 yıl götürse en az yeter bana 1 yıl sonunda parçaları yükseltebilirim.

Sıfır önerdiğim sisteme yakın zamanlarda AMD tarafında RX470 veya RX570 NVIDIA tarafında 1050 Ti veya GTX1650 takabilirsiniz ufak vir darboğaz olur ama işlemci değişimi ile bu durumu düzeltebilirsiniz 2.el olarak daha iyi bir sistem dizilebilir.

1 Yıl rahat gider ama sonrası büyük sıkıntı yaşarsınız. Genede tercihiniz 2.el olsun.
2.el parçaları ben öneremem ama dediğim gibi tercihiniz 2.el olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı