ImmanuelKant
Decapat
Karmakarışık bir konuşma oldu ya
Linkteki sistem on numara, PSU dahil
Alabilirsiniz linkteki sistemi.
Eski sistem özelliklerini karıştırdınızBen de şuan anladım
![]()
Arkadaşlar 2400 TL' ye oyun kasası topladım Parçalar birbirine uyumlu mu ? aldığıma değer mi ? yada değiştirilecek parça hangisi ?
AMD Ryzen 3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci = 683 TL
MSI A320M PRO-VD/S AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)Mhz mATX = 374 TL
ADATA XPG GAMMIX D10 16GB (2x8GB) 3000MHz DUAL DDR4 CL16 RED PC RAM = 799 TL
Everest Eps-550A 550W 12Cm Fan 4*Sata Aktif Pfc Power Supply = 220 TL
hdd ve kasa tercih meselesi diye konuyu uzatmak istemedim bende hdd var 320 gb 7200 rmp wd şuanlık 5 6 idare ederim sonra ssd ve hdd takviyesi yaparımHDD ve kasayı göremedim. PSU çok dandik. Bellek için, işlemci ve GPU performansından kısılmamalı diye düşünüyorum. İleri de ekran kartı eklerken, ne dediğimi anlayacaksın. Sen bilirsin.
peki psu önerebilir misin ?PSU olmamış diğerleri tercih meselesi.
PSU için bütçe aşılıyor ya diğer bileşenlerden kısılacak ya da bütçenin artması gerekiyor. Benim gözümde en önemli bileşen güç kaynağıdır. İleride ekran kartının da alınacağını düşünürsek FSP 600W Hydro 80+ Bronze öneriyorum.hdd ve kasa tercih meselesi diye konuyu uzatmak istemedim bende hdd var 320 gb 7200 rmp wd şuanlık 5 6 idare ederim sonra ssd ve hdd takviyesi yaparım
peki psu önerebilir misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.