2500 TL Sistem Önerisi

Graffiti_

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce 2100 TL sistem konusu açmıştım şimdi max 2500 TL yükselttim ama KDV'ler felan hepsi max 2500 TL. Sistem önerilerizi merakla bekliyorum. Benim en büyük korkum aldığım parçalar birbiriyle uyumlu olur mu zira bu işte baya acemiyim. Birkaç sorum daha olacak. Vatan'da felan hazır sistemler var 2500 TL civarı onlar alınabilir mi yoksa toplama yaparak daha performanslı sistem yapılabilir mi?

Oynanacak oyunlar yüksek ayarlarda World of Tanks (Hedef 100 üstü FPS) ve CS GO (güzel FPS ile.)

Arkadaşlar bu parayı tekrar toplamam çok uzun sürecek o yüzden bilhassa Technopat'lardan yardım talep ediyorum. İyi forumlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 ti li sistem.PNG

Hocam monitörsüz diye düşündüm ve böyle topladım. İlerleyen zaman bir tane daha ram alıp 16 gb ye yükseltebilirsin. Bu sistemle rahatlıkla gta 5 ve benzeri oyunları akıcı şekilde oynarsın. Dediğin oyunlar çerez gelir. Şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar bende o civarda bir sistem topluyorum.Ekran kartını MSİ 1050 ti 4 GB 128 Bit alın o 780 tl ve daha iyi.İşlemciyi i5 6500 3.2 GHz yükseltin. Birde sorum olucaktı sistemde güç kaynağı yok neden ve SSD şart mı ?

Arkadaşlar bende o civarda bir sistem topluyorum.Ekran kartını MSİ 1050 ti 4 GB 128 Bit alın o 780 tl ve daha iyi.İşlemciyi i5 6500 3.2 GHz yükseltin. Birde sorum olucaktı sistemde güç kaynağı yok neden ve SSD şart mı ?

i3 6098p 1050ti için yeterli bir işlemci. Eğer paran varsa tabiki i5 6500 e yükseltebilirsin. Zotac'ın bu modeli gayet güzel msi alırsan da bir şey farketmez zaten. Eğer SSD almak istemiyorsan o parayı işlemciyi yükseltmek için kullanabilirsin. İyi geceler.

İntel core i3 6100
Asus h110m-d 2133mhz ddr4
Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz ram
Msi gtx 1050ti gaming x
Wd 1tb blue 7200rpm
Dark n10 kasa
Corsair +80 450w power supply
Monitör olarak da asus vp247h alabilirsin
Kdv dahil 2500tl (monitör hariç)
Parçalar biriyle uyumlu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı