2500 TL Sistem toplama rehberi

Yoshiyuki

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2014
Mesajlar
30
Arkadaşlar öncelik ile hepinize merhaba. Bilgisayarımda rahat oyun oynayamadığım için masaüstü bir bilgisayar toplama kararı aldım. Fakat şöyle bir sorunum var sistemin montajını ben yapacağım fakat nasıl bir sistem toplamam gerektiği hakkında fikrim yok rahat oyun oynayabileceğim bir bilgisayar olsun bana yeter diye düşünüyorum. Bu arada Recep ağabeyin yaptığı rehberlerindeki topladığı bilgisayarların aynısını olmasını istiyorum hem videosunu izleyerek onunla birlikte bende montajı tamamlamak istiyorum. 2000-2500 bütçem var buna uygun sistem videosu varsa elinizde bana yardımcı olursanız çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. :):):)
 
Şu kısmını anlamadım ben, Recep abi'nin topladığı bilgisayarın aynısı olsun diyorsun ve nasıl bir sistem toplayayım diye soruyorsun. PC Toplama Rehberi'ndeki parçaların hepsinin marka modelleri söyleniyordu.
 
Söyleniyor fakat fiyat kısmından ve hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum şu anda aramama rağmen sadece Gta'5 için topladıkları rehber var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı