Selamlar.
Nickimden de belli. Bu işlerden hiiiç anlamıyorum. İnternette araştırdım ve toplama bilgisayarların hem daha ucuz hem daha kaliteli olacağına vardım. Bütçem 2500 TL.
Sizden ricam lütfen bana Battlefield 4 açacak bilgisayar toplayın. Hayatımda onu oynamak çok istedim ve şimdi eski bilgisayarımdan kurtulup yeni bir bilgisayar almanın mutluluğundayım.
Mağazada tüm parçaları bulamam diye düşünüyorum. İnternetten kredi kartıyla mı alacağım peki?
Bana tüm parçaları yazın. Yani ekran kartını yazmadım, işlemci yazmadım falan olmasın hiç anlamam. Sonra kazıklamasınlar beni de. Sizlere çok güveniyorum.
Ama 2500 TL yetersiz ise Battlefield 4 için o zaman biraz daha açmam gerekecek.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Monitörüm var 1600x900.
Battlefield 4 açmak için bütçen oldukça yeterli ancak bu bütçeye bir oyun bilgisayarı alıcaksan en azından 1080p çözünürlükte bir monitör de almalısın.
Elindeki monitörle idare etmen daha mantıklı olur. Öyle bir zorunluluk yok şu bütçeye elinde monitör varsa monitör almak saçma olur. Şöyle bir sistem düşünülebilir. Site: sinerji.gen.tr
Zorunlu değil ancak oyun zevki açısından iyi olur. Yani oyunu 1080p'de açabilecek bir sistem alıp daha düşük çözünürlükte oynamanı önermem. Önerdiğim sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsin. Vatan Bilgisayar'dan alırsan toplayıp veriyorlar, işletim sistemi konusunda da yardımcı oluruz. Ama monitör almayacağım dersen ona uygun da sistem toplayabilirim.
Galiba monitörü değiştirmeyi düşünmüyorsunuz. O yüzden kesinlikle bu sistemi almalısınız çok daha performanslı olacaktır. Elinize para geçince isterseniz monitör alabilirsiniz.
Zorunlu değil ancak oyun zevki açısından iyi olur. Yani oyunu 1080p'de açabilecek bir sistem alıp daha düşük çözünürlükte oynamanı önermem. Önerdiğim sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsin. Vatan Bilgisayar'dan alırsan toplayıp veriyorlar, işletim sistemi konusunda da yardımcı oluruz. Ama monitör almayacağım dersen ona uygun da sistem toplayabilirim.
2500 lira bütçeye i3 4160 mı tavsiye ediyorsunuz hocam? Sırf arkadaşın 1080p monitörü olmadığı için i3 mü alsın bu bütçeye Gönül rahatlığıyla falan alamaz hocam o sistemi. MP oyunlarda işlemci çok önemli bu yüzden arkadaş elindeki monitörle bir süre idare edebilir. Bu bütçeye i5 4460 alınmalı.
2500 lira bütçeye i3 4160 mı tavsiye ediyorsunuz hocam? Sırf arkadaşın 1080p monitörü olmadığı için i3 mü alsın bu bütçeye Gönül rahatlığıyla falan alamaz hocam o sistemi. MP oyunlarda işlemci çok önemli bu yüzden arkadaş elindeki monitörle bir süre idare edebilir. Bu bütçeye i5 4460 alınmalı.
Önerilimi yanlış yorumlama, 2500 TL bütçeye i3 önermiyorum. Eğer monitör alıcaksa 4160 önerdim, yani 2200 TL civarı bir bütçe için. İlerde mönitör alacaksa tabiki 4460 alabilir ancak bu monitör ile kalıcaksa bir anlamı yok.