- Makaleler
- 1
Önerinizi yanlış yorumlayamam hocam çünkü yoruma açık değil. Resimde ne gördüysem onu eleştriyorum rahatsız olunacak birşey yok. Arkadaşın elinde 1080p monitör yok diye "Daha az çözünürlükte oynamanı tavsiye etmem." demişsiniz. Ve bu sebeple i3 4160 önermişsiniz. Size göre mantıklı olabilir saygı duyarım ama sırf 1080p monitörü yok diye i3 4160 önermek bence akıl karı değil. Arkadaş üzerine basa basa BF 4 oynayacağım demiş. İşlemcinin ön plana çıktığı bir oyunda sırf 1080p monitör yok diye işlemciden kısmanız olmamış. Beni yanlış anlamayın sizi tenkit etmek istemiyorum sadece kendimce doğru bulduğum bir fikri paylaşmak, arkadaşa farklı bir alternatif sunmak ve yapıcı bir eleştiride bulunmak istiyorum. Ayrıca bu bütçeye monitör dahil 4460 ve Gtx 960 sığdırılabilir. Bunu önermiyorum ama.Önerilimi yanlış yorumlama, 2500 TL bütçeye i3 önermiyorum. Eğer monitör alıcaksa 4160 önerdim, yani 2200 TL civarı bir bütçe için. İlerde mönitör alacaksa tabiki 4460 alabilir ancak bu monitör ile kalıcaksa bir anlamı yok.
Elindeki Monitörü kullan oyunları VSR ile oynarsın.
VSR sayesinde 1600X900 monitörde 1920X1080 oyun oynarsın.Anladığım tek şey elindekini kullan.
Ama oyunlarının korsan olmaması lazım.Anladığım tek şey elindekini kullan.
Tabiki de korsan oyun almıyorum.VSR sayesinde 1600X900 monitörde 1920X1080 oyun oynarsın.
Ama oyunlarının korsan olmaması lazım.
O zaman VSR kullanabilirsiniz.Tabiki de korsan oyun almıyorum.
Arkadaşın elindeki monitör ile 4160'da performans sorunu yaşayacağını düşünmüyorum.
Eğer arkadaş elindeki monitörü kullanacaksa niye 4160 alsın ki?Arkadaşın elindeki monitör ile 4160'da performans sorunu yaşayacağını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.