2500 TL Sistem Toplama

yeeh.PNG

Önerilimi yanlış yorumlama, 2500 TL bütçeye i3 önermiyorum. Eğer monitör alıcaksa 4160 önerdim, yani 2200 TL civarı bir bütçe için. İlerde mönitör alacaksa tabiki 4460 alabilir ancak bu monitör ile kalıcaksa bir anlamı yok.
Önerinizi yanlış yorumlayamam hocam çünkü yoruma açık değil. Resimde ne gördüysem onu eleştriyorum rahatsız olunacak birşey yok. Arkadaşın elinde 1080p monitör yok diye "Daha az çözünürlükte oynamanı tavsiye etmem." demişsiniz. Ve bu sebeple i3 4160 önermişsiniz. Size göre mantıklı olabilir saygı duyarım ama sırf 1080p monitörü yok diye i3 4160 önermek bence akıl karı değil. Arkadaş üzerine basa basa BF 4 oynayacağım demiş. İşlemcinin ön plana çıktığı bir oyunda sırf 1080p monitör yok diye işlemciden kısmanız olmamış. Beni yanlış anlamayın sizi tenkit etmek istemiyorum sadece kendimce doğru bulduğum bir fikri paylaşmak, arkadaşa farklı bir alternatif sunmak ve yapıcı bir eleştiride bulunmak istiyorum. Ayrıca bu bütçeye monitör dahil 4460 ve Gtx 960 sığdırılabilir. Bunu önermiyorum ama.

Dosya Ekleri

• 2589.png
    2589.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 221
  • Adsız2617.png
    Adsız2617.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı