2500 TL Sistem Toplama

VengBang

Hectopat
Merhabalar. Günlerdir aklıma takılan bilgisayar toplamaya sizlerden gelen yorumlarla noktayı koymak istiyorum. Kafam öyle karıştı ki hazır bilgisayar alsam daha iyi diye düşünüyorum fakat sistem tavsiyeleri ile ilgili bir sürü konu var toplamanın daha kârlı bir iş olduğunu söylüyorlar ama onlarda insanın kafası karıştırıyor kimisi o sistem kötü diyor kimisi o sistem güzel diyor doğru düzgün bir şey seçemiyorum..
Yok mudur bu işin ortası, en iyisisi, kafa karışıklığına çözüm getirecek bir sistem,bilgisayar?En son sistem toplama işinde karar kıldım.
En fazla 2000-2500 tl civarı bütçem olup,ileriye dönük yani 5 6 hatta 7 8 sene beni idare edebilecek bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum sizlerin yardımını alarak.
DX 12 ekran kartlı olmak üzere bir sistem önerebilir misiniz? Hem oyun oynamak için hemde sunumlarımı yapacağım dinamik bir sistem daha çok. Oyun konusunda ise öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum.GTA V,Fallout,Battlefield gibi. Daha çok yeni gelecek Elder Scrolls, Football Manager, Fifa, Crusader Kings tarzı oyunları oynatacak kapasitede ve sağlam bir sistem olsun diyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı