2500 TL Sistem Toplama

PranderHS

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380x fazla gibi bir kaç gün sonra așadaki sistemi almayı olanlıyorum. Sende r9 380 4gb olanını düșünebilirsin. Buyur;

R9 380x fazla gibi bir kaç gün sonra așadaki sistemi almayı olanlıyorum. Sende r9 380 4gb olanını düșünebilirsin. Buyur;
Eki Görüntüle 127114 Eki Görüntüle 127113
Beni baya idare edecek bir bilgisayar istiyorum. Amd fx 6350 ile fx 8300 arasında gidip geliyorum hangisi daha performanslıdır? Aradaki çekirdek farkı bariz bir fark oluşturur mu? Cidden çok terreddütteyim şuan
Çok araştırdım R9 380X e karar verdim diğerlerine göre çok daha güçlü bir ekran kartı. İşlemci ve ram de takıldım ddr3 mü ddr4 mü almalıyım çok kararsızım
Bir hafta içinde almak istiyorum bilgisayarı.

Gençler işlemci hızına çok takılmayın fx8320 çok ideal bir işlemcidir ona da bakın derim kendi soğutucusuda gayet iyi soğutuyor sesi de az değil ama orta şeker boşa soğutucuya da para vermessiniz benim 2500TL ye olan sistemimin özelliklerini atayım isterseniz oyunlarda high ayarlarda 60 70 fps çok rahat alıyorum

Evet 8320 çok iyi bir işlemci sanırsam 50 TL gibi bir fiyat farkı var. Fakat 6350 de bu sistemi idare edebilir mi sorun çıkarır mı yani bilindiği gibi amd çok ısınan bir işlemci bir de OC versiyon olduğundan seçtiğim soğutucu iyi soğutur mu? Kusura bakmayın çok soru soruyorum pc toplama hakkında tecrübeli değilim de

Birde darboğaz olurmu yani işlemci ekran kartının performansından geri kalır mı?

Son düzenleme:
bütün sıcaklık işlemcide toplanacak evet ısınır

Bütçeyi kötü değerlendirmişsiniz hocam. Artık Am3+ soketli işlemci ALINMAZ. Fiyat/performans tarafı da kalmış değil paranıza yazık etmeyin intele yönelin. Çekirdek sayısına, ghz değerine aldanıp amd almayın. Bu bütçeye ddr4, skylake tabanlı sistem toplanmalı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence bütçenizi biraz daha arttırabiliyorsanız r9 380-skylake bir sistem toplamanızı öneririm. Tristan'ın sistemi çok güzel olmuş ve sizin sisteminize göre çok daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…