2500 TL Sistem Toplama

Evet 8320 çok iyi bir işlemci sanırsam 50 TL gibi bir fiyat farkı var. Fakat 6350 de bu sistemi idare edebilir mi sorun çıkarır mı yani bilindiği gibi amd çok ısınan bir işlemci bir de OC versiyon olduğundan seçtiğim soğutucu iyi soğutur mu? Kusura bakmayın çok soru soruyorum pc toplama hakkında tecrübeli değilim de :)

Birde darboğaz olurmu yani işlemci ekran kartının performansından geri kalır mı?
Overclock yapmıyacaksan 6350 alma derim ama arkadaşların topladığı skylake tabanlı sistem sizin topluyacağınız sistemden daha iyi fakat üzerine bütçen yeterse en az 60 gb bi ssd almanı tavsiye ederim en azından işletim sistemini oraya kur

Overclock yapmıyacaksan 6350 alma derim ama arkadaşların topladığı skylake tabanlı sistem sizin topluyacağınız sistemden daha iyi fakat üzerine bütçen yeterse en az 60 gb bi ssd almanı tavsiye ederim en azından işletim sistemini oraya kur
SSD yi şu anda değil de ilerde almayı düşünüyorum acil değil şuan :)

Bütçeyi kötü değerlendirmişsiniz hocam. Artık Am3+ soketli işlemci ALINMAZ. Fiyat/performans tarafı da kalmış değil paranıza yazık etmeyin intele yönelin. Çekirdek sayısına, ghz değerine aldanıp amd almayın. Bu bütçeye ddr4, skylake tabanlı sistem toplanmalı.
Eki Görüntüle 127294
Hocam gerçekten 10 numara sistem olmuş ellerine sağlık :like: yalnız ben R9 380X hakkında çok araştırma yaptım baya iyi olduğu söyleniyor sinerjide 380 ile arasında 50 TL gibi bir fiyat farkı var bütçeyi biraz zorlayıp onu almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
2000 TL 'ydi şuan 2300 yaptık . :)
Biraz düşürdüm sistemi alabilirsen bunu al alamazsan biraz daha düşürebilirsin mesela 4gb yerine 2 gb ekran kartı alabilirsin veya kasayı düşürebilirsin karar sana kalmış. Ama yinede uzmanlar ne der bilmem :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-29-00-29-57.png
    Screenshot_2015-12-29-00-29-57.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 399
  • Screenshot_2015-12-29-00-29-44.png
    Screenshot_2015-12-29-00-29-44.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 250
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı