2500 TL Sistem Toplama

Yeni nesil oyunlar artık ekran kartı belleğini fazla istiyor dolayısıyla 4GB almanızda fayda var ve bu bütçeye sığıyor zaten.
R9 380X ile R9 380 arasında çok fark varmı ben başta 380x almayı düşünüyordum ama fazla performans farkı yoksa 380 de alabilirim

Overclock yapmıyacaksan 6350 alma derim ama arkadaşların topladığı skylake tabanlı sistem sizin topluyacağınız sistemden daha iyi fakat üzerine bütçen yeterse en az 60 gb bi ssd almanı tavsiye ederim en azından işletim sistemini oraya kur

SSD yi şu anda değil de ilerde almayı düşünüyorum acil değil şuan

Hocam gerçekten 10 numara sistem olmuş ellerine sağlık yalnız ben R9 380X hakkında çok araştırma yaptım baya iyi olduğu söyleniyor sinerjide 380 ile arasında 50 TL gibi bir fiyat farkı var bütçeyi biraz zorlayıp onu almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bütçe baya aştı ondan alamam yani keyfi durum değil

2000 TL 'ydi şuan 2300 yaptık .
Biraz düşürdüm sistemi alabilirsen bunu al alamazsan biraz daha düşürebilirsin mesela 4gb yerine 2 gb ekran kartı alabilirsin veya kasayı düşürebilirsin karar sana kalmış. Ama yinede uzmanlar ne der bilmem

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-29-00-29-57.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 399
  • Screenshot_2015-12-29-00-29-44.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 250
İşlemci düşük kaldı sanki ve ekran kartı Sapphire yapmayı düşündüm bana yapma dediler bakalım yorum gelecek mi ?

Sappihere neden olmasın. Msı gibi markaları çoğu kullanıcı ekran kartı ve anakart bir araya çok uyumlu olduğu için seçiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…