2500 TL Sistem Toplama

Evet çıkacak ama 3000 serisinin fiyatının düşük olduğunu kim dedi sana ?
Hocam watmann sorunu çözümü basit büyük sorun değil ama sürüm hataları var dogru G4560, GT 1030 vs Ryzen 3 2200G, RX 570 vs i3-8100, RX 570 vs Ryzen 3 2300x, RX 570 vs Unlost ECO - Technopat Sosyal şu onuya bakarmisin buradaki sistemler nasıl birde 3000 serisi çıkacak diyorlar beklemelimiyim sence ?
Hocam ben en iyi şekilde toplaya bildiğim sistemi gönderdim size. Seçim sizin artık.

Wattman hatası alırsa geri iade ede bilecek mi ? RX 570 kartlarının wattman sorunundan haberdarsınızdır diye düşünüyorum.

Neden iade etmesin ? Aliexpressden aldığınız cihazı geri iade edebilcek misiniz onay verdikten sonra ? Zaten cihaz satılmış bu gün. Kullanılmamış bir cihazdı ben alacaktım aslında onu 580 taktım onun yerine.
Mouse markanız nedir?

Rampage dostum. Mouse klavyeye pek bütçe ayırmadım ama gayet güzel fiyatına göre :)

MSI RX 570 Armor

393506

Kendi SSD'ni eklediğinde güzel bir sistem ve 3200 TL'nin altında.

Dostum kimseye A320 tavsiye etme, ettirme. Alan her insan aldığı pc'den pişman oluyor. Hatta 3. Nesil AMD işlemcileri de desteklemeyecekmiş. A320 kadar hatalı ürün ben görmedim. yerine B450 koy, birşeyden kırp ama kesinlikle A320 koyma.
Anladığım kadarıyla şuana kadar onerenlerin hepsi kusursuz bir sistem oneremedi ben en iyisi direk hazir sistem alayım kendim toplamayı bilmiyorum buradaki toplananlara da açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum

Anladığım kadarıyla şuana kadar onerenlerin hepsi kusursuz bir sistem oneremedi ben en iyisi direk hazir sistem alayım kendim toplamayı bilmiyorum buradaki toplananlara da açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum

Yapacağın en doğru karar oturup araştırarak kendi bilgisayarını kendin toplaman olur zaten. Düşünceler ve yorumlar pek tabii çok kıymetli fakat şuradan bir kişinin inisiyatifiyle PC toplamak bana çok mantıksız geliyor. Hazır sistem alman yine aynı kapıya çıkıyor, yine birilerinin kendi fikirlerine ve çıkarlarına göre hazırladığı sistemleri alacaksın. Ne gerek var? Elinin altında internet var. Oku, araştır, fikir edin. bu kadar zor değil.

Bence de en güzeli kendin araştırmalısın. Ama şu bir gerçek ki 2500 TL'ye topladığın pc seni bu gün mutlu edebilir. Bu gün baktığımızda R3 ve Rx570'Li bir sistem sana yeterli gelir. Ama burada önemli olan o sistemi yarın öbür gün nasıl geliştirebilirsin. Biz de A serisi bir ana kart yazabilirdik o sisteme B serisi yazdık ve indirimde olan çok güzel bir ana kartı yazdık ki Mhz değeri 3466 idi yanlış hatırlamıyorsam. Ben kendime alıyor olsaydım ve bütçem dediğin gibi 3200 TL olsaydı. İşlemci ve ana kartı 0 alıp Ram ve ekran kartını ikinci el alırdım. Ben bu güne kadar bozulmuş bir Ram görmedim açıkçası. Ha ekran kartı biraz şans işi orada bir risk oluyor elbet. Ama kalkıp da Alibaba'dan da almam.
Hazır Pc'lere gelince ben bulaşmam stok eritmeye yarayan satış stratejisi bana göre A320MR ler sanırım ellerinde kaldı ki o fiyat aralığındaki tüm hazır pclerde A serisi ana kart koyuyorlar. Yine de tabi araştırıp senin fikir sahibi olman daha önemli. Çünkü içine sinmesi lazım o Pc'nin.

Bu sisteme RX 570 ekleyebilirmiyim

Bu sisteme MSI RX 570 Armor ekledim. Yazının en üstünde linki mevcut.
Dostum kimseye A320 tavsiye etme, ettirme. Alan her insan aldığı pc'den pişman oluyor. Hatta 3. Nesil AMD işlemcileri de desteklemeyecekmiş. A320 kadar hatalı ürün ben görmedim. yerine B450 koy, birşeyden kırp ama kesinlikle A320 koyma.

A320 anakartların bir problemi yok. Önemli olan uyumlu sistem parçalarını kullanmak ve güzel hava sirkülasyonlu kasada muhafaza etmek. Şikayetlere baktığında B450'nin bir ton şikayeti var, yeter ki görmek iste. Keza B350 mobo'lar. Yabancı forumlara gir herkes alev alıyor diyor, devreleri yanıyor diyor. Ne yapalım ? Herkese X470 Tomahawk mı önerelim ?
Bu bütçe dahilinde en az 2 yıl düzgün kullanılır bakımı yapılırsa 4-5 yıla kadar kullanım vaat eden bir sistem. Gönül ister ki 15.000 - 20.000 bütçe olsun her şeyin en sağlamını koyalım.

Söylediğine gelince kısabileceğim bir yer yok. Zaten en kısılmış hali bu. Düşük bütçede üst düzey performans üstelik OC yapılmayacak zaten. A320 kartlar giriş düzeyde gaming anakartlar ve uyumlu parçalarla, düzgün kullanıldığında bir sorun çıkarmayacaktır. Yazılımsal hatalar güncellemelerle çözülüyor zaten. Gigabyte, MSI ve Asus markaları ürünlerinin daima arkasında. Her türlü desteği veriyor yeter ki o desteği kullanmayı bilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı