2500 TL sistem toplama

• Konuyu başlatan Poker1223
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 512
P

Poker1223

Ziyaretçi
Merhaba. Bilgisayarıma ekran kartı alacaktım fakat PSU ve RAM'de gerekliymiş bundan dolayı yeni bilgisayar almak istedim bütçe 2500 TL var mı öneriniz hazır veya toplama. Ekran kartı NVIDIA ve işlemci Intel olursa daha iyi olur.
@Caner Uncu

Oyun olarak çoğunlukla CS GO ve Rainbow 6 oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarıma ekran kartı alacaktım fakat PSU ve RAM'de gerekliymiş bundan dolayı yeni bilgisayar almak istedim bütçe 2500 TL var mı öneriniz hazır veya toplama. Ekran kartı NVIDIA ve işlemci Intel olursa daha iyi olur.
@Caner Uncu

Sinerji AMD Ryzen Apu Özelleştirebilir Hazır Sistem
Teknobiyotik A2 AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Sıfır olarak bu bilgisayarlar var ama 2.el toplayın diyorsanız 2.el çok daha iyi sistemler toplanabilir.

@Caner Uncu

Intel işlemci? Bu fiyata? Hocam AMD bu fiyatlarda cidden daha iyi i3 9100F fiyatina aldığın R5 1600 i5 6. nesil ile yarışıyor.

@Caner Uncu

Eğer ki oynadığınız oyunlar CS:GO ve R6 gibi oyunlar ise bütçeniz düşük olduğundan APU iyi bir sistem toplanabilir Vega 11 kullanılarak iyi performanslar alabilirsin ileride de ekran kartı eklemesi yaparsın daha iyi olur ama eğer ki ikinci el alacaksan başka sistemler de toplanabilir.
Eğer ki oynadığınız oyunlar CS:GO ve R6 gibi oyunlar ise bütçeniz düşük olduğundan APU iyi bir sistem toplanabilir Vega 11 kullanılarak iyi performanslar alabilirsin ileride de ekran kartı eklemesi yaparsın daha iyi olur ama eğer ki ikinci el alacaksan başka sistemler de toplanabilir.

Şahsen ben de Ryzen 5 2400G kullanmaktayım dolar kuru düştüğünde de ekran kartı eklemesi yapacağım. Aynı sistemi kurabilirsin.

2. el almam, dediğiniz sistemlere bakacağım peki bu nasıldır? üsttekilerden daha mı iyi daha mı düşüktür

2. el almam, dediğiniz sistemlere bakacağım peki bu nasıldır? üsttekilerden daha mı iyi daha mı düşüktür
Turbox mu :) havai fişek olarak kullanırsınız hocam.

2. el almam, dediğiniz sistemlere bakacağım peki bu nasıldır? Üsttekilerden daha mı iyi daha mı düşüktür.

İşlemcisi i5 2400 gördüğüm kadarıyla eski bir işlemci bunun yerine Ryzen APU sistem tercih ederim 2-3 aya da idareli bir ekran kartı alırsınız tam olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı