2500 TL Sistem Yükseltmesi

turgutnalkran

Decapat
Sistemimi Cyberpunk 2077'nin minimum gereksinimlerine yetecek kadar yükseltmek istiyorum. Bunu 2500 TL'den daha az bir miktar ile yapmayı tercih ederim fakat bütçeyi çok az da olsa genişletebilirim.

Mevcut sistemim şu şekilde;
  • i3-6100 3.7 GHz işlemci
  • Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 RAM
  • Asus R9 280X 3 GB ekran kartı
  • MSI H110M PRO-VD anakart
  • 500W güç kaynağı
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Galiba sanırsam 1080ti şart zaten oda 2500 TL civarı 2. ellerde. Belki ekran kartını aldıktan sonra ekran kartını 500 TL'ye satıp üstüne bir de işlemcini satıp biraz da üstüne para ekleyip i7 8700K alırsın. Geriye bellekler kaldı. 240 TL yede 8 GB Ram daha eklersin. HDD'dende 150 GB boş yer varsa belki böyle ama daha iyi bilenler daha iyi yorum yaparlar.

Bu dediğiniz yükseltmelere birde psu yükseltilmesi lazım Thermaltake'in 750wat psu almanızı tavsiye ederim. Minimum sistem gereksinimlerine yükseltilmesi istiyorsan herşeyi baştan sona gözden geçirmen lazım bunun içine kasa bile giriyor (anakart psu cpu gpu ram ) bu fiyataysa biraz zor ama oyunlar için ekran kartına önem vermek çok önemli ben neler yapabilirsin yazarım buraya ama yeni bir kasa almakla pek bir farkı yok=
Rx 580 veya 590 ikinci el (1000-1750tl)
Ram 8 gb daha al(300 tl)
Psu 600 wat(daha iyi bir ekran kartı için 750 dar örnek 1080,2080)
Şuanlık işlemci götürür ama ilerisi için bir ryzen 5 3600(1500tl)

Son düzenleme:
Galiba sanırsam 1080ti şart zaten oda 2500 TL civarı 2. ellerde. Belki ekran kartını aldıktan sonra ekran kartını 500 TL'ye satıp üstüne bir de işlemcini satıp biraz da üstüne para ekleyip i7 8700K alırsın. Geriye bellekler kaldı. 240 TL yede 8 GB Ram daha eklersin. HDD'dende 150 GB boş yer varsa belki böyle ama daha iyi bilenler daha iyi yorum yaparlar.
Hocam 1080Ti şart değil bir ara çıkmıştı öyle yalan bir haber siz oradan görmüşsünüz sanırım.

Bu dediğiniz yükseltmelere birde psu yükseltilmesi lazım Thermaltake'in 750wat psu almanızı tavsiye ederim. Minimum sistem gereksinimlerine yükseltilmesi istiyorsan herşeyi baştan sona gözden geçirmen lazım bunun içine kasa bile giriyor (anakart psu cpu gpu ram ) bu fiyataysa biraz zor ama oyunlar için ekran kartına önem vermek çok önemli ben neler yapabilirsin yazarım buraya ama yeni bir kasa almakla pek bir farkı yok=
Rx 580 veya 590 ikinci el (1000-1750tl)
Ram 8 gb daha al(300 tl)
Psu 600 wat(daha iyi bir ekran kartı için 750 dar örnek 1080,2080)
Şuanlık işlemci götürür ama ilerisi için bir ryzen 5 3600(1500tl)
Bu kadar değişiklikler yapmak yerine, mevcut sistemimi satıp, üzerine para ekleyip daha iyi bir sistem almak çok aptalca olur mu?

Mevcut parçalarla alacağım parçaların uyumluluğu gibi dertlerim de böylece ortadan kalkmış olur.
Tavsiye edebileceğiniz hali hazırda toplanmış, Cyberpunk açabilecek bir sistem önerebilir misiniz?

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı