2500 TL Smart TV önerisi

Leomefisto

Megapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Smart TV almayı planlıyorum, biraz araştırdım ve 4K almam gerektiğini düşünüyorum.
Başta aklımda:
Bu model vardi bu kadar para vermişken biraz daha ekliyip 50/55" alayım bari dedim ve su modellerle karşılaştım:
Her siteye girdiğimde o kadar para verdim biraz daha ekleyip şunu alayım diyorum ve teknik bilgilerine de çok hakim olmadığım icin yardımlarınızı bekliyorum 😀
Not: Bütçeyi 2500 yazdım ama son ürün 3000 TL farkındayım aradaki paraya değer mi sizce büyüklük.

Vestel'den uzak durun derim. Benim önerim 2500 civarında smart olmayan bir televizyon alıp yanına da Amazon Fire Tv Stick veya Xiaomi Mi Box S almanız. Daha iyi olacaktır.

A101'de satılan Toshiba televizyonu 1 yıldır kullanıyorum. FHD çözünürlükte ve Smart TV özelliği bulunuyor. Artı olarak Türksat TKGS sistemi ile geliyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Eksi olarak Wi-Fi özelliği yok, ethernet kablosu ile bağlamak gerekiyor internete. Alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel'den uzak durun derim. Benim önerim 2500 civarında smart olmayan bir televizyon alıp yanına da Amazon Fire Tv Stick veya Xiaomi Mi Box S almanız. Daha iyi olacaktır.

Hocam şu an da Vestel kullanıyorum öbür odada hani bir LG Samsung kalitesi yok ama Smart olmasa bile 4K Samsung LG bulamam bu fiyata.

A101'de satılan Toshiba televizyonu 1 yıldır kullanıyorum. FHD çözünürlükte ve Smart TV özelliği bulunuyor. Artı olarak Türksat TKGS sistemi ile geliyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Eksi olarak Wi-Fi özelliği yok, ethernet kablosu ile bağlamak gerekiyor internete. Alınabilir.

Hocam PS de var 4K denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı