2500 TL telefon önerileri

caglarcar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Hayırlı geceler. Telefon alacağım ve sizlere de sormak istedim. Benim için en önemli özellik şarjının çok gitmemesi bataryasının güçlü olması. Oyun falan oynamıyorum. Sosyal medya(Instagram)-birkaç haber sitesinin ve bazı sitelerin uygulamalarını kullanıyorum. Kısacası internete girebileceğim, bataryasının çabuk bitmeyeceği ve görsel olarak (ekran ve telefon kasası) göze hoş gelecek bir telefon var ise bu fiyat bandında öneriniz lütfen :) teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oppo A5 2020 kullanıyorum şu an ki güncel fiyatı 2300 le 2500 arası bişey olması lazım şarj mevzusuna gelicek olursak ben 4 gün boyunca kullanıyorum her şarj ettikten sonra yani bayağı uzun gidiyor şarjı ben BİM'in indirimi olduğu zaman aldım 1800 TL civarında bir fiyata daha yeni aslında 3 hafta falan oldu o yüzden çok birşey söyleyemem fakat şarjı uzun gidiyor bunu söyleyebilirim hoparlörünün sesi de gerçekten çok yüksek çıkıyor.

Hayırlı geceler. Telefon alacağım ve sizlere de sormak istedim. Benim için en önemli özellik şarjının çok gitmemesi bataryasının güçlü olması. Oyun falan oynamıyorum. Sosyal medya(Instagram)-birkaç haber sitesinin ve bazı sitelerin uygulamalarını kullanıyorum. Kısacası internete girebileceğim, bataryasının çabuk bitmeyeceği ve görsel olarak (ekran ve telefon kasası) göze hoş gelecek bir telefon var ise bu fiyat bandında öneriniz lütfen :) teşekkürler.

M.21 olur hocam Realme 7 olur ama M.21 bu fiyata rakipsiz.

Dostlar tavsiye telefonlarınızı hala bekliyorum :) Esirgemeyin bilgilerinizi,tecrübelerinizi.
Konu güncel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı