A9 2018 2800 TL gibi fiyata satılıyor şuan.Ah be kardeşim keşke daha önce yazsaydın Samsung A9 2018 4 kameralı telefon 4000 TL'den 2200 TL'ye düşmüştü hala indirimdeyse bilemem ama arkadaşım aldı aşırı hızlı bir telefon video çekerken sen sarsılsan bile sarsılmayı engelleyen bir modu var ekranıda çok iyi.
A9 2018 2800 TL gibi fiyata satılıyor şu an.
Redmi note 9 larda kamerayla ilgili toz sorunu var diye biliyorum. Yine de öneriniz için teşekkürlerBence verilebilecek en iyi önerilerden.Xiaomi Redmi Note 9 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 9 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Redmi Note 9'larda kamerayla ilgili toz sorunu var diye biliyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Redmi Note 9'larda kamerayla ilgili toz sorunu var diye biliyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Bilmiyordum.Redmi note 9 larda kamerayla ilgili toz sorunu var diye biliyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.