2500 TL telefon önerisi

Bütçe
2500

ZennsMi

Kilopat
Dostlar, bu ayın 18 ile 25 Mayıs arasında telefon da almayı planlıyorum ama ne alacağımı karar veremedim. Sizce önerdiğiniz telefon var mı? Bir de 2. el telefon önermeyin. Alışveriş kredisi ile alacağız.

Düşündüğüm telefonlar.
  • Samsung M.21.
  • TCL 10l.
  • Redmi Note 9.
  • Huawei P30 Lite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, bu ayın 18 ile 25 Mayıs arasında telefon da almayı planlıyorum ama ne alacağımı karar veremedim. Sizce önerdiğiniz telefon var mı? Bir de 2. el telefon önermeyin. Alışveriş kredisi ile alacağız.

Düşündüğüm telefonlar.
  • Samsung m.21.
  • TCL 10l.
  • Redmi Note 9.
  • Huawei P30 Lite.

Hocam telefondan beklediğiniz özellikler ne?
Ne kadar yıl kullanacaksınız?
Ne ağırlıklı kullanacaksınız?

Ne kadar çok detay o kadar sağlıklı öneriler.

@ZennsMi hocam fiyatı 3000'lere çekme fırsatınız olursa Realme 8'i bekleyin derim.
İleri ki yıllarda performans olarak üzmeyecek bir cihaz arıyorsanız;
Ekran olarak daha kaliteli cihazlar istiyorsanız;

Telefonlar ile ilgili çok bilgim olmasa da asla ama asla Redmi Note 9 almayın. MIUI zaten başlıca rezalet, üstelik Mediatek yonga seti olduğu için çok fazla ısınıyor ve rom atmak için yüksek bilgi istiyor. Eğer Xiaomi marka telefon alırsanız kesinlikle Pixel Experience vb. rom flashlamalısınız. Üstelik rami 3'ün üstünde olan bir cihazı alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı