Elden Ring oynanır mı?

Bütçe
0
Daha önce souls oyunlarıyla hiçbir alakam olmadı, sizce oynanır mı? Oyunu çok övüyorlar da zorlar mı?

Zorlar kelimesinden maksadınız nedir hocam eğer ki kızgın ateşte yürümek gibi diyorsanız daha kötü zorlar😁 şaka maka güzel oyunlar ama bence Sekiro'yu en sona bırakın eğer oynayacaksanız onun harici Elden Ring çok güzel bir oyun. Oynamanızı tavsiye ediyorum.

Zorlar kelimesinden maksadınız nedir hocam eğer ki kızgın ateşte yürümek gibi diyorsanız daha kötü zorlar😁 şaka maka güzel oyunlar ama bence Sekiro'yu en sona bırakın eğer oynayacaksanız onun harici Elden Ring çok güzel bir oyun. Oynamanızı tavsiye ediyorum.

Teşekkür ediyorum oynayayım o zaman en kötü iade ederim zor gelirse 2 saatte zaten anlayacağımı düşünüyorum.

Daha önce souls oyunlarıyla hiçbir alakam olmadı, sizce oynanır mı? Oyunu çok övüyorlar da zorlar mı?
Türe alışkın değilseniz zorlayabilir hocam. Normal Souls oyunlarına nazaran dünyası daha açık olduğu için biraz kendi başınızasınız. Ama alınır, oynanır. Kaliteli bir yapımdır.

Türe alışmak için Dark Souls Remastered'dan başlayabilirsiniz isterseniz. Tür olarak en rafine sunan oyun çünkü.

Türe alışkın değilseniz zorlayabilir hocam. Normal souls oyunlarına nazaran dünyası daha açık olduğu için biraz kendi başınızasınız. Ama alınır, oynanır. Kaliteli bir yapımdır.

Türe alışmak için Dark Souls Remastered'dan başlayabilirsiniz isterseniz. Tür olarak en rafine sunan oyun çünkü.

Hocam onu da düşündümde grafik falan olarak çok geride bir oyun gibi hiç oynayasım gelmedi grafiklere az çok önemde veren biriyimde.

2 saatten bir şey anlayamazsın. Fakat zorluğundan en az korkulması gereken souls oyunu Elden Ring. Çünkü açık dünya, baktın zorlanıyorsun. Gez açık dünyada, hem seviye hem item kas. Oyunun başındayken sonundaki itemleri alma yöntemleri bile var. O derece ucu açık serbest bir oyun. Emin çıtağın rehberini izleyebilirsin zorlanırsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı