Sinbo SF-6785 Beyaz Ayaklı Vantilatör.Merhaba. Uygun ve iyi vantilatör önerisi arıyorum, çok küçük bir alanı serinletmesi yeterli. Anlayan arkadaşlar önerilerde bulunabilir mi? Bütçe maksimum 2500.
Max 2000 demiş hocam 2200 yapabiliyorsa bunu da alabilir. Ama Benim önerdiğim daha çok uygun gibime geliyor.![]()
Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bu modeller için ne dersiniz![]()
Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Altus AL 16 A Ayaklı Vantilatör özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sinbo SF-6785 Beyaz Ayaklı Vantilatör.
1000 TL hocam.
Hocam kullanmıyorum fakat kullanılan evlere çok gidip çalıştırdım. Öyle ahım şahım ses çıkarmıyor. Çok güzel soğutuyor.Hocam en ucuz 1300'e var bu model. Kullanıyor musunuz? Neye göre önerdiniz? Kullanıyorsanız olumlu olumsuz yanları neler? Sesli mi çalışıyor sessiz mi, iyi soğutuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.