2500 TL Vatan Computer Sistem Toplama

Fiyat açısından berbat kardeşim, bu dediğini yapabilirsin.
İleride işlemci yükselteceğin de gidip sıfır alma temiz garantili bir ürün bul onu al, bu devir de sıfır almak artık çok sıkıntı, Letgo da o kadar temiz düzgün ürünler var ki.

Tabiki yapılabilir ama 2200G den 1600 geçmek yerine 3600'e geçmen en mantıklı karar olur bu arada RAM 16 olsun istersen ATHLON al CS:GO LOL oynatır ekran kartın sana kalmış ister 600 TL bütçe ile 2.el RX 570-580 alabilirsin mining ihtimali yüksek ama yapacak bir şey yok.

O kasa yerine şunu alsan olmaz mı aradaki tek fark RGB ve 200 TL daha pahalı lol

Mining ve hız aşırtmalarla parçaların zarar görme ihtimallerinden dolayı ikinci el topuna hiç dalmak istemiyorum arkadaşlar. Yıllardır masaüstü sistemler kullanıyorum arızalardan sıkıntılardan çok sıkıldım açıkçası. Zaten taksitle alacağım sistemi. Garantili sıfır sistemi kurup kafamı dinlemek istiyorum bi bakımını yaparım temiz tutarım o kadar. En ufak bi arızada çat garantiye.
Tek fark RGB ise neden olmasın, olur tabi.

Mantıklı benim gibi kasaya pense düşürmediğiniz sürece kasayı temizleyin Vatan dışında alma gibi bir imkanınız var mı ? Yoksa garanti direk elden teslim etmek için mi Vatan'ı seçtiniz ?

Mantıklı benim gibi kasaya pense düşürmediğiniz sürece kasayı temizleyin Vatan dışında alma gibi bir imkanınız var mı ? Yoksa garanti direk elden teslim etmek için mi Vatan'ı seçtiniz ?

Alışveriş kredisi imkanından dolayı oradan hemen alma şansım var. 2400G'ye gelen yorumlar kötü. Bu yüzden 3 2200G alıp ileride ekran kartı alacağım gibi gözüküyor şu an. Dizdiğim parçalara bi ekleme veya çıkarmanız yoksa.

Belki kasadan 100 TL gibi bir kar edilebilir biraz pahalı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…