2. ve 3. soruma doğru düzgün cevap veren olmamış.
1. soruma ise verdiğiniz cevap kısmen doğru. Evet daha fazla portu olan anakartlar avantajlı. Ancak geleceğe yönelik olması mimarisi ve desteklediği bileşenlerle ölçülür slot sayısıyla değil. Sonuçta 8 GB RAM öneriyoruz yetmezse bir tane daha ekler 16 GB olur. 16 GB fazlasıyla yeterli. Ayrıca aramızdan kaç tanemiz CrossFire, SLI gibi işlemler yapacak daha fazla soket gereksin. 32 GB RAM kullanacak ya da 1 den fazla ekran kartı kullanacak adam ona göre anakart alır zaten. Kullanıcının ne istediği önemlidir fazlasını verirseniz aynı işleri görebileceği sisteme daha fazla para verecek. Sonuçta adam kasasını yaptıracak kullanacak. İsterse ilerde RAM' ini ekler diğer slota ya da işlemciyi değiştirir. 350 tane slotu olsa ne fark ediyor? İnterneti kullanacak oyun oynayacak vs. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu anakartları alınca insanlar rezil rüsva oluyor. İnsanların bin bir zorlukla kazandığı paraların havaya saçılmasına içiniz siniyorsa herkese en az 300 400 liralık anakart önerin burada. Kullanıcının isteğinden ne daha fazla ne de daha az verilmesi doğrudur, kullanıcı ne istiyorsa onu vermelisiniz. Ben hangi ürünün ne avantajı var biliyorum ve buna göre tavsiye veriyorum, lütfen siz de tavsiye verirken söylediklerimi göz önünde bulundurun.