2500 TL'lik Oyun Bilgisayarı Toplama

Konu hakkaten odağından dagılıyor. Recep abi bi yanıt verseydi iyi olacaktı ama hala yanıt vermedi. Arkadaşlar birçok kişinin tavsiyesi üzerine almışken en iyisini alayım dedim ve son olarak şu sistemi toplama kararı aldım:

Intel Skylake Core i7 6700K 4.0 GHz 8Mb LGA 1151p İşlemci
Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SSD Harddisk
Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2) 2133MHz DDR4 RAM RAM Bellek
MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı
Dark Blade 600W SSD Ready ATX Siyah 12CM Fan Hediyeli ATX Kasa
MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Express 2133MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

Yine yorumlarınızı beklemekteyim.

Konu hakkaten odağından dagılıyor. Recep abi bi yanıt verseydi iyi olacaktı ama hala yanıt vermedi. Arkadaşlar birçok kişinin tavsiyesi üzerine almışken en iyisini alayım dedim ve son olarak şu sistemi toplama kararı aldım:

Intel Skylake Core i7 6700K 4.0 GHz 8Mb LGA 1151p İşlemci
Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SSD Harddisk
Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2) 2133MHz DDR4 RAM RAM Bellek
MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı
Dark Blade 600W SSD Ready ATX Siyah 12CM Fan Hediyeli ATX Kasa
MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Express 2133MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

Yine yorumlarınızı beklemekteyim.
Bütçeyi güzel kullanmışsınız. B150 anakart normal kullanımda kolay bir şekilde overclock edilebilen bir model değil, hal böyleyken 'K' ibareli bir işlemci almanın pek bir önemi yok. İşlemciyi değiştirmek istemiyorsanız anakartı 'Z' chipset ile değiştirebilirsiniz. Kasayı daha kaliteli bir model ile değiştirmenizi öneririm.

OC etmeyi düşünmüyorum aslında. Bana saçma geliyor oc. sıkıntı yaratabiliyor cogu zaman. Z chipsetlilerde Gaming değilmiş. o yüzden en uygunu bu değilmidir sizce ?

OC etmeyi düşünmüyorum aslında. Bana saçma geliyor oc. sıkıntı yaratabiliyor cogu zaman. Z chipsetlilerde Gaming değilmiş. o yüzden en uygunu bu değilmidir sizce ?
Overclock gibi bir düşünceniz yoksa 6700 almanız yeterlidir. Aradaki performans farkı sadece overlock ile belli oluyor. Almanıza gerek yok yani. :)

Anladıım :) ancak almışken alayım diyorum. Daha sonra belki anakartı değişiriz 3-5 yıl sonra OC ederiz gerekli fanları aldıktan sonra. Fiyat farkı ne kadarki 6700 ile 6700k arasında.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı