2500 TL'lik PC ve PS 4

beyler siz beni anlamadınız ps 4 6 yıl dayanır ama pc nin 2 yıl dayanacağı meçhul ayrıca oyunlar a para vermicem bizim arkadaşda tüm ps 4 oyunları var szie sordugum şu hangisi beni daha zuun götürür ps 4 mü pc mi pc den umudum yok ama 2 yıla pert olur.teknoloji hızlı ilerliyor beyler yakıonda 10 gb ekran kartları dayanmıcak oyunlar için :( ps4 mü daha uzun gider pc mi.

Ayrıca beyler size bi sorum var cuzubudur . comda ps 4 nedne bu akdar ucuz? ve vatanda alacağım ps 4 ile bu aynı olurmu kutusu içeriği felan.Birde kutusu daha önce açılmamışdır değilmi ucuzbudurda cevaplarsanız sevinirim

Sony PS4 500 GB Oyun Konsolu - Ucuzbudur

Olabilecek en iyi ayarlardan kastın ultra değil herhalde.Daha 1500-2000 liralık kartlar ultrada anca açabiliyor.1500 liralık bir cihazın oyunları ultrada oynatması mümkün değil.Zaten ultrada oynatmaya gücü yetmez.Daha oyunları 60 fps de açamıyor.Tabi bazı oyunlar hariç.
Bilgisayar oyunlarını ve PS4 oyunlarını karşılaştıramazsınız. PS4'ün içinde ki GPU'yu al bilgisayara tak, çoğu güncel oyunu adam akıllı oynatamazsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı