2500 TL'ye 2K Monitör Tavsiyesi

Bütçe
2500
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar,
Sistemimi topladım. Ancak şimdi de monitör konusunda kafam çok karışık. Normalde 30" Apple monitörüm vardı. Fakat bir türlü istediğim çözünürlüğü alamadım. Bu nedenle monitör değiştirmeye karar verdim. Önceki konuda da bahsettiğim gibi pek fazla oyun oynayan birisi değilim. Oynadığım oyunlar hikaye bazlı oluyor. Genel olarak simülasyon, makine öğrenimi ve kodlama işleriyle uğraşıyorum. O yüzden çözünürlüğün yüksek olması benim için önemli. Bir yandan da 3060 Ti 1440p için daha iyi diyor. Çok fazla takıntısı olan biri olmasam da bu 144 Hz monitör olayları aklımı kurcalıyor. Mağazalarda test ederken bariz bir akıcılık farkı hissediyorum. Sizce tonla para akıtmadan nasıl bir monitör almalıyım? Bütçeyi 2500 TL olarak düşündüm, ihtiyacımı karşıladığı sürece daha azı da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 TL ile alabileceğiniz en iyi monitörlerden birisi bu. Biraz bütçe yükseltme şansınız varsa alternatif bakabilirim ama evde daha uygun bir masa varsa onu kullanmak daha makul geldi bana..

Yardımınız için teşekkürler, aklıma yatmadı değil aslında. İki sorum olacak.
1- Bunu duvara nasıl monte edebilirim?
2- Bende NVIDIA kart var lakin monitör FreeSync destekli. Yine de kullanabilecek miyim özelliği?
Bütçeyi 3000 yapsam ne önerebilirsiniz?

2500 TL ile alabileceğiniz en iyi monitörlerden birisi bu. Biraz bütçe yükseltme şansınız varsa alternatif bakabilirim ama evde daha uygun bir masa varsa onu kullanmak daha makul geldi bana.

Samsung LC27HG modelini eklerim.
ViewSonic VX2758 2KP modelini eklerim.

İkisi arasında tercihim yine Samsung olur. Artık G-Sync monitörler neredeyse üst seviyelerde üretiliyor. Çoğu FreeSync monitörler artık G-Sync destekliyor.

Önerilerde bulunduğum 3 monitörde destekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı