2500 TL'ye 5500XT alınır mı?

osmanozturk

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sevgili forum, şu anda piyasadaki ekran kartı kıtlığı devam ederken 2500TL'ye RX 5500 XT 4 GB buldum. Sizce bu para bu karta verilir mi? İleride fiyat düşer mi? Düşerse ne zaman düşer? Almalı mıyım? Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Benzer fiyata alternatif sormadım kardeşim. Engin ekran kartı piyasası bilgini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.

Benzer fiyata alternatif sormadım kardeşim. Engin ekran kartı piyasası bilgini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.
Konuşma tarzını düzelt. Arkadaş sana yardımcı oluyor.

Neyse, bu gece incehesap gaming gecesini bekle. 1650 Super, 5500 XT ne bulursan yapıştır. Ayrıca 1650 Super ve 5500 XT aynı fiyatta bulursan 1650 Super al. 2500 TL anca çok fazla acelen varsa verilir.
RX 5500 varken 1650 Super alınmaz. Anlamıyorum şu NVIDIA fanlarını ya
İkisi aynı fiyatta ise tabii ki 1650 Super alacak?

Artı -1 Eksi
Bu forum ne zamandan beri sorulmayan şeylere cevap vermeye ya da ahlak dersi vermeye başladı? Ayrıca 1650 işime yaramadığı için almıyor olabilir miyim ne dersin? Hani ekran kartlarını bilen bir siz değilsiniz haberiniz olsun

O zaman işini belirteceksin konu başında, detay vereceksin. ''Arkadaşlar AMD almak zorundayım, NVIDIA önermeyin'' diyeceksin. Buradaki herkes birbirine en ince detayına kadar yardım etmek istiyor. Çünkü hata yapan insan çok oluyor. Ancak senin gibi insanların egosunu kimse çekmez.

Artı -1 Eksi

Sen sorulana cevap vereceksin, bilgin yoksa bir şey yazmak zorunda değilsin yok öyle şunu yazsaydın bunu yazsaydın. 6 yıldır bu forumdayım bana neyin nasıl yapılacağını öğretecek olan sen değilsin. Senelerdir "onun yerine bunu al"cılarla uğraştım, bitmiyorsunuz.

Bugün gaming gecesinde Asus 5500XT 4GB var. Muhtemelen 2000 civarına düşecek. İhtiyacı olan göz atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…