2500 TL'ye Attack Shark mouse alınır mı?

Bütçe
2500
Daha fazla  
Attack Shark fareleri alınır mı? Fiyatı gayet uygun, bayramdan önce de elime geçebilir, hiç yoktansa bayramdan birkaç gün sonra elimde olur.

Wraith'ten almak istiyorum ama stoklar yenilenmemiş cart curt, Attack Shark daha makul geldi. Bu farenin dışında hangisini önerirdiniz? "yok kardeş, bunu alma, bu fiyata şu mouse var." ya da "500 koy, şunu al." diyebileceğiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır alınmaz.

Iyzico ile 2600 liraya geliyor fiyat bandinin acik ara en en iyisi. Claw tutuş için V8, Palm veya fingertip için V6 alın.

Scyrox var attigim. 2000 liraya bile Attack Shark X3 u katlayacak fareler rahat bulunur.
2000 lira dediğin 2999 kardeşim şimdi 1900 liralık attack shark x3 performansı yeterli ve kendi fiyat bandında makul bi ürün bütçeyi bu kadar arttırınca daha iyisini illaki alabilirim ama şuan bu fiyata x3 den daha iyi al diyebileceğin bi mouse varmı

2000 lira dediğin 2999 kardeşim şimdi 1900 liralık attack shark x3 performansı yeterli ve kendi fiyat bandında makul bi ürün bütçeyi bu kadar arttırınca daha iyisini illaki alabilirim ama şuan bu fiyata x3 den daha iyi al diyebileceğin bi mouse varmı

Uslübünüzü düzeltin lütfen, kullanıcı olarak söylüyorum bana inanmıyorsanız alın geçin, kimse kanıtlayamaz.

2000 lira dediğin 2999 kardeşim şimdi 1900 liralık Attack Shark X3 performansı yeterli ve kendi fiyat bandında makul bir ürün bütçeyi bu kadar arttırınca daha iyisini illaki alabilirim ama şu an bu fiyata X3'ten daha iyi al diyebileceğin bir mouse var mı?

Bu acik ara daha iyi. İyzico ile 2600 liraya geliyor scyrox. Mchose de 1800 liraya geliyor.

1500 liraya bile X3 ten iyi mouse bulurum 😀.

Bu acik ara daha iyi. İyzico ile 2600 liraya geliyor scyrox. Mchose de 1800 liraya geliyor.

1500 liraya bile X3 ten iyi mouse bulurum 😀.
Sorumda o işte varsa önermeni rica edeceğim olay bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı