Attack Shark r1 benzeri fare tavsiyesi

Hocam olay sadece optik sensörde değil. Farenin işlemcisi de önemli. Nordic en kabul gören ve en iyisi ve o nedenle pahalı, daha kararlı biri şlemci. Onunu haricindekiler de kötüleri de var kötününü iyileri de var. Ben AJ159 Pro kullanıyorum 1 haftadır. Kaymak gibi fare. 1000 TL civarına geldi 600 TL'lik indirimle. O nedenle hiç çipine falan bakmıyorum. Sıkıntısızca kullanıyorum.

Hocam hayırlı olsun size de güle güle kulanın anladım dediğinizi fakat R1 de ne tür bir işlemci var? Cidden şekil olarak benzeri yoksa ve diğer arkadaşın dediği kadar kötü ise biraz para biriktirip Bloody W95 Max mi aliyim yoksa bu fiyata R1 mi?

O model hiç fena değil. Şekli elinize güzel oturur. Siz genelde çok flick atmalı ani oraya buraya dönmeli FPS oyunlar oynamıyorsunuz sanırsam. Bloody'nun o modeli biraz daha hikayeli oyun ve LoL gibi oyunlar için.

Yani genel olarak karışık oynuyorum ama valonratta fazla zaman geçiriyorum ve hocam tekrar sorayım bu fiyata bile mi alınmaz r1.

3395 sensör, nordic mcu ve 4000 Hz dongle ile geliyor. E-Yooso X-44 Pro

Hocam bütçem 690TL idi satın aldım r1'i şimdi.

O model hiç fena değil. Şekli elinize güzel oturur. Siz genelde çok flick atmalı ani oraya buraya dönmeli FPS oyunlar oynamıyorsunuz sanırsam. Bloody'nun o modeli biraz daha hikayeli oyun ve LoL gibi oyunlar için.

Hocam R1 sipariş ettim bir de mcu kötü demiştidiniz içindeki mcu hakkında forumlara baktımda genel olarak mcusu çok kötü değil dediler bu fiyata iyi dediler sizce.

Son düzenleme:
Hocam bütçem 690TL idi satın aldım r1'i şimdi.

Hocam R1 sipariş ettim bir de mcu kötü demiştidiniz içindeki mcu hakkında forumlara baktımda genel olarak mcusu çok kötü değil dediler bu fiyata iyi dediler sizce.

R1 beken mcu kullanıyor. O fiyata Furylevel Z1 oda ayni mcu ama alınabilirdi bataryası daha iyi.

R1 beken mcu kullanıyor. O fiyata Furylevel Z1 oda ayni mcu ama alınabilirdi bataryası daha iyi.

Anladım fakat aynı fiyat derken arada 1000TL var?

Hocam belli bir fiyatın altındakiler şansa bağlı diyebilirim. Aynı mcu sizde sorun çıkarmaz başkasında çıkarır. Sonuçta bu fiyatlarda olabilmesi için bir şeylerden ödün verilmesi gerekiyor.

Umarım sorun çıkarmaz aldığım ilk kaliteli mouse denebilir (diğer mouselerime göre)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı