2500 TL'ye Ayakkabı önerisi

merbay

Femtopat
Katılım
20 Kasım 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem çok yok yazlık 2. bir ayakkabı almak istiyorum varsa gördüğünüz indirimli güzel marka önerilerinizi alırım hocam. Bütçe 2500
 
Ne tarz giyersin? Marka olarak gözüne hoş gelen var mı? Nike, Adidas, vans, Converse.

Nike'ın ayakkabılarını seviyorum fakat dayanıklı olmuyor pek. Nike giannis immortality 3 aldım ön tarafı aşırı ince ve yırtılabilir veya tabandan ayrılabilir gibi duruyor. (basketbol ayakkabısı olduğunun farkındayım ama cidden aşırı dandik üst ön tarafı hani giymeye bile korkuyorum şahsen.) Onun dışında Adidas çok severim adistar giyiyordum bir aralar ama Adidas'ın ayakkabıları çok pahalı olduğu için benim bütçemde yoktur sanırım Adidas'ın güzel ayakkabısı. Siz önerin kafanıza göre hocam.
 
Nike'ın ayakkabılarını seviyorum fakat dayanıklı olmuyor pek. Nike giannis immortality 3 aldım ön tarafı aşırı ince ve yırtılabilir veya tabandan ayrılabilir gibi duruyor. Onun dışında Adidas çok severim adistar giyiyordum bir aralar ama Adidas'ın ayakkabıları çok pahalı olduğu için benim bütçemde yoktur sanırım Adidas'ın güzel ayakkabısı. Siz önerin kafanıza göre hocam.
Hocam bütçe dahilinde bunlar var
 
Başka markalardan önerilerin de var mı hocam bildiğin güzel sağlam?
Hocam ayak numaranızı tam bilmediğim için direkt siteyi atıyorum bazı modeller'in belli numaraları kaldıgı için indirim uyguluyorlar bakin isterseniz
 
Bende 2 gün önce aldım bugün geldi.


Teşekkürler hocam ama bu tarz modeller 45 numara giydiğim için fazla kaba ve uzun duruyor bende.

Hocam ayak numaranızı tam bilmediğim için direkt siteyi atıyorum bazı Modeller'in belli numaraları kaldıgı için indirim uyguluyorlar bakin isterseniz.

45 giyiyorum teşekkürler hocam bakacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı