R REDBULL Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #11 İntel sistem ile ileriye dönük kasa mı istiyorsun, yoksa amd sistem ile işlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına yüklenmek mi ?
İntel sistem ile ileriye dönük kasa mı istiyorsun, yoksa amd sistem ile işlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına yüklenmek mi ?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2013 #12 Yukarıda verdiğim sistem önerisindeki GTX 770 kalmalı bence. Intel seçerse bütçeyi biraz daha yüksek tutmak zorunda kalır.
Yukarıda verdiğim sistem önerisindeki GTX 770 kalmalı bence. Intel seçerse bütçeyi biraz daha yüksek tutmak zorunda kalır.
R REDBULL Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #13 İntel seçerse mecbur ekran kartını GTX 760 seviyesine düşürmek zorunda. %30 vatan indirimi ile imzamdaki sistemi 2359 tl ye toplayabilir.Tercih meselesi
İntel seçerse mecbur ekran kartını GTX 760 seviyesine düşürmek zorunda. %30 vatan indirimi ile imzamdaki sistemi 2359 tl ye toplayabilir.Tercih meselesi
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2013 #14 Ondan ben de AMD seçmesini daha uygun buluyorum, kendi görüşü tabii. KreatosNF, ben senin yerinde olsam, ne yapar eder Intel işlemci alırdım.
Ondan ben de AMD seçmesini daha uygun buluyorum, kendi görüşü tabii. KreatosNF, ben senin yerinde olsam, ne yapar eder Intel işlemci alırdım.
K KreatosNF Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #15 Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız?
Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız?
R REDBULL Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #16 KreatosNF dedi: Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız? Genişletmek için tıkla... Amd oyunlarda daha iyi performans sağlıyor felsefesini aklından çıkar Aksine İntel daha iyidir.
KreatosNF dedi: Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız? Genişletmek için tıkla... Amd oyunlarda daha iyi performans sağlıyor felsefesini aklından çıkar Aksine İntel daha iyidir.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2013 #17 KreatosNF dedi: Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız? Genişletmek için tıkla... Intel kasa istiyorsan REDBULL'un imzasındaki kasa gayet iyi, ama ekran kartını GTX 770 yapabilirsen daha iyi olur. Ayrıca VATAN'da %30 indirim başladığı zaman alsan daha iyi olur.
KreatosNF dedi: Peki neden İntel AMD oyunlarda daha iyi performans sağlıyor testlerde böyle en azından. Peki İntel kasa toplarmısınız? Genişletmek için tıkla... Intel kasa istiyorsan REDBULL'un imzasındaki kasa gayet iyi, ama ekran kartını GTX 770 yapabilirsen daha iyi olur. Ayrıca VATAN'da %30 indirim başladığı zaman alsan daha iyi olur.
K KreatosNF Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #18 REDBULL dedi: Amd oyunlarda daha iyi performans sağlıyor felsefesini aklından çıkar Aksine İntel daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki neden böyle bir şey var yani AMD daha iyidir diye?
REDBULL dedi: Amd oyunlarda daha iyi performans sağlıyor felsefesini aklından çıkar Aksine İntel daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki neden böyle bir şey var yani AMD daha iyidir diye?
R REDBULL Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #19 İlerde kasaya yatırım yapmak istemiyorsan SLI veya Crossfire gibi amd işlemci alman en mantıklısı.
K KreatosNF Ziyaretçi 30 Ekim 2013 #20 Sayın REDBULL sizin sisteminiz ne kadar? Yani ben sizin şu an ki sisteminize ne kadar ücret öderim? - - - Güncellendi - - - Ama onları yapacak kadar param yok Kim istemez ki SLI veya Crossfire yapmayı?
Sayın REDBULL sizin sisteminiz ne kadar? Yani ben sizin şu an ki sisteminize ne kadar ücret öderim? - - - Güncellendi - - - Ama onları yapacak kadar param yok Kim istemez ki SLI veya Crossfire yapmayı?