2500 TL'ye Battlefield 4 bilgisayarı

• Konuyu başlatan KreatosNF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.857
Sayın REDBULL sizin sisteminiz ne kadar? Yani ben sizin şu an ki sisteminize ne kadar ücret öderim?

- - - Güncellendi - - -

Ama onları yapacak kadar param yok :D Kim istemez ki SLI veya Crossfire yapmayı?

Vatan %30 indirimini beklersen 2359 tl ye alabilirsin.Bende geçen hafta topladım bu sistemi.İlk işim battlefield 4 almak oldu.Şuan 1080P ultra ayarda 50-60 fpsde çok rahat ve akıcı olarak oynayabiliyorum.İlerde bütçen olduğu zaman bir tane daha ekran kartı alıp SLI veya Crossfire yapabilirsin.Yani sistemi tümden değiştirmene gerek kalmaz.

Vatan %30 indirimini beklersen 2359 tl ye alabilirsin.Bende geçen hafta topladım bu sistemi.İlk işim battlefield 4 almak oldu.Şuan 1080P ultra ayarda 50-60 fpsde çok rahat ve akıcı olarak oynayabiliyorum.İlerde bütçen olduğu zaman bir tane daha ekran kartı alıp SLI veya Crossfire yapabilirsin.Yani sistemi tümden değiştirmene gerek kalmaz.

Aslında çok haklısınız yani bunu anakart destekliyor sonuçta bana sadece ekran kartı almak düşüyor. Çok teşekkür ederim bana verdiğiniz bilgilerden dolayı.

- - - Güncellendi - - -

Evet ilerde belki SLI veya CrossFire yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı