2500 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
2500 TK
Zaten PSU'yu değiştireceğim.
Corsair'in 650W'lık PSU alacağım ve ekran kartına ayırdığım para 2500 TL.
Hangi Corsair PSU modelini alacaksın? 2 model var ikisini de bu varken önermem. VS650 ve CV650. Zaten CV650, VS650'nin üstü. VS650'yi eledim direkt. CV650 de bu ürün varken alınmaz.

Özür dilerim sistemi yazmayı unutmuşum

Sisitem özelikleri

AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz 6MB önbellek 4 çekirdek AM4 12nm Vega 11.

ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming

Gamepower mythril 500W +80 Bronze dahili PSU'lu 1x120mm ARGB fan ARGB LED bar temperli cam Gaming ATX RGB

Team t-Force Vulcan Z 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 kırmızı Gaming RAM

Kioxia Exceria 240GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB okuma / 540 MB yazma)
3440G almayıp daha iyi işlemci alabilirsin sonuçta ekran kartı alıyorsun diyeceğim ama zannedersem ekran kartını daha yeni alacaksın sistem eski bence indirimleri bekle 5600xt al derim.

3440G almayıp daha iyi işlemci alabilirsin sonuçta ekran kartı alıyorsun diyeceğim ama zannedersem ekran kartını daha yeni alacaksın sistem eski bence indirimleri bekle 5600xt al derim.
Mevcut sistemini paylaşmış arkadaş, onları satın almış zaten.

1660 Super stokta yok, 5500 XT'de o fiyata alınmaz. Bunu öneririm.

Attığınız markaya baktım ama bilindik bir marka değil hem de ilk kez gördüm desem yalan olmaz hiç deneyim ettme şansınız oldu mu?
Özür dilerim sistemi yazmayı unutmuşum.

Sisitem özelikleri.

AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz 6MB önbellek 4 çekirdek AM4 12nm Vega 11.

ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming.

Gamepower mythril 500W +80 Bronze dahili PSU'lu 1x120mm ARGB fan ARGB LED bar temperli cam Gaming ATX RGB.

Team t-Force Vulcan Z 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 kırmızı Gaming RAM.

Kioxia Exceria 240GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB okuma / 540 MB yazma)

Dostum işlemcin, önerdiğimiz ekran kartları için biraz düşük kalıyor yani darboğaz yapabilir eğer istersen işlemci'ni sat biraz daha güçlü (önerdiğimiz ekran kartlarına uygun şeklide) al tabii her şey sana kalmış ama internet üzerinden baktığımda bu işlmeci darboğaz yapabiliyormuş GTX 1660 Ti için.

Son düzenleme:
Attığınız markaya baktım ama bilindik bir marka değil hem de ilk kez gördüm desem yalan olmaz hiç deneyim ettme şansınız oldu mu?

Dostum işlemcin, önerdiğimiz ekran kartları için biraz düşük kalıyor yani darboğaz yapabilir eğer istersen işlemci'ni sat biraz daha güçlü (önerdiğimiz ekran kartlarına uygun şeklide) al tabii her şey sana kalmış ama internet üzerinden baktığımda bu işlmeci darboğaz yapabiliyormuş GTX 1660 Ti için.
Şu an Palit 1660 Super ekran kartını kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım.

Ve bu arada Palit gayet güvenilir bir marka. Sadece Türkiye'de pek satılmıyor ama diğer ülkelerde popüler bir markadır. Bunun gibi Inno3D markası da Türkiye'de az satılırken diğer ülkelerde satışları Asus ve MSI ile aynı. Türkiye'de maalesef Asus ve MSI fanboyluğu var.

Palit güvenilir marka. Kuruluşu zaten MSI dan 1 yıl sonra. Köklü bir firma yani. Türkiye'de eskiden satılıyordu. Sonra Türkiye'den çekildi. Ve şuan tekrar Türkiye'de satış yapmaya başladı. Yani sıkıntı çıkarmaz.

Palit güvenilir marka. Kuruluşu zaten MSI dan 1 yıl sonra. Köklü bir firma yani. Türkiye'de eskiden satılıyordu. Sonra Türkiye'den çekildi. Ve şuan tekrar Türkiye'de satış yapmaya başladı. Yani sıkıntı çıkarmaz.
Ek olarak RTX 3070'in ilk Türkiye'ye gelen modeli Palit RTX 3070 Gaming Pro modeliydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı