2500 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
2500 TK
Zaten PSU'yu değiştireceğim.
Corsair'in 650W'lık PSU alacağım ve ekran kartına ayırdığım para 2500 TL.
Hangi Corsair PSU modelini alacaksın? 2 model var ikisini de bu varken önermem. VS650 ve CV650. Zaten CV650, VS650'nin üstü. VS650'yi eledim direkt. CV650 de bu ürün varken alınmaz.

3440G almayıp daha iyi işlemci alabilirsin sonuçta ekran kartı alıyorsun diyeceğim ama zannedersem ekran kartını daha yeni alacaksın sistem eski bence indirimleri bekle 5600xt al derim.

3440G almayıp daha iyi işlemci alabilirsin sonuçta ekran kartı alıyorsun diyeceğim ama zannedersem ekran kartını daha yeni alacaksın sistem eski bence indirimleri bekle 5600xt al derim.
Mevcut sistemini paylaşmış arkadaş, onları satın almış zaten.

Biraz daha ekleyip RX 5600 XT al kardeşim pişman olmazsın.

Attığınız markaya baktım ama bilindik bir marka değil hem de ilk kez gördüm desem yalan olmaz hiç deneyim ettme şansınız oldu mu?

Dostum işlemcin, önerdiğimiz ekran kartları için biraz düşük kalıyor yani darboğaz yapabilir eğer istersen işlemci'ni sat biraz daha güçlü (önerdiğimiz ekran kartlarına uygun şeklide) al tabii her şey sana kalmış ama internet üzerinden baktığımda bu işlmeci darboğaz yapabiliyormuş GTX 1660 Ti için.

Son düzenleme:
Şu an Palit 1660 Super ekran kartını kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım.

Ve bu arada Palit gayet güvenilir bir marka. Sadece Türkiye'de pek satılmıyor ama diğer ülkelerde popüler bir markadır. Bunun gibi Inno3D markası da Türkiye'de az satılırken diğer ülkelerde satışları Asus ve MSI ile aynı. Türkiye'de maalesef Asus ve MSI fanboyluğu var.

Palit güvenilir marka. Kuruluşu zaten MSI dan 1 yıl sonra. Köklü bir firma yani. Türkiye'de eskiden satılıyordu. Sonra Türkiye'den çekildi. Ve şuan tekrar Türkiye'de satış yapmaya başladı. Yani sıkıntı çıkarmaz.

Ek olarak RTX 3070'in ilk Türkiye'ye gelen modeli Palit RTX 3070 Gaming Pro modeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…