2500 TL'ye ekran kartı ve monitör önerisi

cryptoNN

Kilopat
144Hz monitör ve ekran kartı alacağım sistemim i7 4790 350W PSU 8 GB RAM ne önerirsiniz, GTX 1650 alırsam PSU değiştirmeme gerek kalır mı NVIDIA'nın kendi sitesinde önerilene 300W deniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, öncelikle PSU'nuzun üstünde yazan 12V kanalının kaç amper(A) verdiğini söyleyin ona göre tavsiye verelim.
Değiştirmenize gerek kalmazsa ekran kartı olarak bunu;
Monitör olarak;
Alabilirsiniz.

GTX 1650 sakın alma RX 570 veya GTX 1650SUPER al ve PSU değiştir GTX 1650 NVIDIA'nın en gereksiz ekran kartı GTX 1650SUPER alın.

RX 570 mi :D:D:D:D:D:D:D:D: Komiksin yemin ederim

144Hz monitör ve ekran kartı alacağım sistemim i7 4790 350W PSU 8 GB RAM ne önerirsiniz, GTX 1650 alırsam PSU değiştirmeme gerek kalır mı NVIDIA'nın kendi sitesinde önerilene 300W deniyor.

Dostum öncelikle işlemci, güçlü bir ekran kartı için minimum PSU 500W olmalı. İlerde sorun çıkartmaması ve performans sorunu yaşamaman için.
Uygun ürünler alırken markaya takılmamaya özen göstermelisin.
CS GO PUBG gibi oyunlar oynuyorsan FPS oyunları oynuyorsan kesinlikle tam oran 24inc ve 144Hz olmalıdır. Eğer düşük bütçeyse tabii. Paran varsa çok çeşit var.
Curved ekran kullandım ben pek sevmedim, kişiden kişiye değişir.
Ekran kartı ise şöyle: Bir çok forumda araştırdım, birçok test baktım, internet kafede oynama fırsatım oldu.
RX 590 alabiliyorsan kesinlikle almanı tavsiye ederim. Ben bu ikiliyi test edip hoşuma gittiği için tercih etmiştim. GTX ekran kartları artık biraz marka satıyor, yani çok aralarda bir ekran kartı almanı tavsiye etmem 1660 Ti alamıyorsan 1650 gibi modellere bulaşma. RX590 üst seviye bir karttır. Ekran kartına önem verirsen daha iyi olur senin için. Ufak tefek biriktirerek bir monitör alırsın daha sonra.
RX590'ı istediğin kart ile karşılaştır internette tonlarca test var, soğutması kötü diyen ısınıyor diyenlerin hiçbirisi kullanmıyor emin olabilirsin. Markacı insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Kendin araştır dostum insanların sözüyle iş yapma pişman olursun. Fakat bütçeyi zorlama gibi bir şansın olursa 1 ay bekle ve öyle al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden rx 570 almasın gtx 1650' den güçlü, rx 590 bütçeyi aşıyor diye önermedim komiksin falan ne alaka yani rx 590 varlığından haberdarım bütçe aşmasın diye rx 570 söledim garip insanlar var ya neyse.

Bütçenize göre tercihleri sıraladım. Eksileri, artıları vardır ancak maksimum miktarı bilmediğim için en uygunları bunlar.

rx 570 mi :D:D:D:D:D:D:D:D: komiksin yemin ederim

Dostum öncelikle işlemci, güçlü bir ekran kartı için minimum PSU 500W olmalı. İlerde sorun çıkartmaması ve performans sorunu yaşamaman için.
Uygun ürünler alırken markaya takılmamaya özen göstermelisin.
CS GO PUBG gibi oyunlar oynuyorsan FPS oyunları oynuyorsan kesinlikle tam oran 24inc ve 144hz olmalıdır. Eğer düşük bütçeyse tabi. Paran varsa çok çeşit var.
Curved ekran kullandım ben pek sevmedim, kişiden kişiye değişir.
Ekran kartı ise şöyle :
Bir çok forumda araştırdım, bir çok test baktım,internet kafede oynama fırsatım oldu.
RX 590 alabiliyorsan kesinlikle almanı tavsiye ederim. Ben bu ikiliyi test edip hoşuma gittiği için tercih etmiştim. GTX ekran kartları artık biraz marka satıyor, yani çok aralarda bir ekran kartı almanı tavsiye etmem 1660 Ti alamıyorsan 1650 gibi modellere bulaşma. RX590 üst seviye bir karttır. Ekran kartına önem verirsen daha iyi olur senin için. Ufak tefek biriktirerek bir monitör alırsın daha sonra.
RX590 ı istediğin kart ile karşılaştır internette tonlarca test var, soğutması kötü diyen ısınıyor diyenlerin hiçbirisi kullanmıyor emin olabilirsin. Markacı insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Kendin araştır dostum insanların sözüyle iş yapma pişman olursun. Fakat bütçeyi zorlama gibi bir şansın olursa 1 ay bekle ve öyle al derim.
1800TL'ye onu alırsam psu ve monitöre para kalmıyor dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı