2500 TL'ye Gamepad önerisi

Bütçe
2000-2500 TL

fwCas

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R-1057NT I5 14500HX RTX 4060 16 GB DDR5 RAM 1TB SSD
Selamlar. FC26 oynamak için bir gamepad almak istiyorum. FIFA 20'den beri rekabetçi olarak FIFA oynuyorum şu anda elimde F310 var artık upgrade gerektiğini düşünüyorum. Bütçem 2-2.5 k arası.

öneriler için teşekkürler bana gamesir cyclone 2 ile nova 2 lite arasında ki farkı anlatabilir misiniz ? eskiden herkes xbox kolu önerirdi şimdi farklı markalar ortaya çıkmış.

Çıkabilirseniz gamesir supernova, çıkamazsanız atk battle axe pro
supernova alabilirim ama gamesir cyclone var galiba ondan biraz daha pahalı onunla arasında büyük bir fark var mı ? varsa onu da alabilirim yani.

Cyclone 2 mekanik tuşlar ve tmr sticklere sahip aynı zamanda yanında şarj standı geliyor
Nova 2 lite membran butonlar, mekanik dpad ve bumperlara sahip aynı zamanda tetik kilidi cyclone 2 gibi mouse click değil sadece fiziksel bir stop. Yanında koruma kabı geliyor.
Özelleştirme seçeneği uygulamada cyclone 2'de daha fazla. Aynı zamanda c2 gyro özelliğine de sahip

Cyclone 2 mekanik tuşlar ve tmr sticklere sahip aynı zamanda yanında şarj standı geliyor
Nova 2 lite membran butonlar, mekanik dpad ve bumperlara sahip aynı zamanda tetik kilidi cyclone 2 gibi mouse click değil sadece fiziksel bir stop. Yanında koruma kabı geliyor.
Özelleştirme seçeneği uygulamada cyclone 2'de daha fazla. Aynı zamanda c2 gyro özelliğine de sahip
cyclone 2 baya iyi bir şey diyorsunuz yani hocam. o zaman onu sipariş edebilirim.

supernova alabilirim ama gamesir cyclone var galiba ondan biraz daha pahalı onunla arasında büyük bir fark var mı ? varsa onu da alabilirim yani.
İkisi arasındaki asıl fark mekanik butonlar ve membran butonları arasındaki fark ile hall effect ve tmr stickler arasındaki fark. Supernova özelleştirme için daha iyi ama cyclone 2 de kötü değil. Özelleştirilebilir rgb ikisinde de var, supernovanın ön yüz plakası yerinden çıkıp onun yerine gizala sitesinde satılan yedek ön yüz plakalarını takabiliyorsunuz. Aynı zamanda switch üzerinden oynayacaksınız supernova fiziksel olarak ABXY butonlarının yerini değiştirmenize olanak sağlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı