Sıfır otomobil alınmalı mı yoksa beklenir mi?

Salvinia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, vergi oranlarının daha da artacağı söyleniyor. Bu ay "0" almalı mı, yoksa 2026 başında da fiyatlar benzer mi olacak?

Son yıl otomobil fiyatlarında ciddi bir artış olmadı. Mevcut piyasada da ciddi bir artış beklenmiyor. Vergi oranları değişirse fiyatlar artar ama daha ne kadar artabilir bilemedim. Yıl sonu indirimleri var. Araçlar aylar önceki fiyatların altına alıcı buluyor, ihtiyacınız varsa alın derim. Yatırım olarak görüyorsanız farklı şekilde değerlendirmek iyi olabilir. (Son karar sizin, kararınızın iyisi olmasını temenni ederim.)

Arkadaşlar, vergi oranlarının daha da artacağı söyleniyor. Bu ay "0" almalı mı, yoksa 2026 başında da fiyatlar benzer mi olacak?
Şahsi tercihim, ekonomim elveriyorsa şu an satınalmak olurdu - yıl başına veya ilk üç ayda yeni krediler ya da ödeme kolaylıkları sağlayacak mı firmalar bilemiyorum fakat ülke ekonomisinde 350 milyon TL civarı bütçe yaratılması gerek Ocak ayında liyakatsizlik ve amiplikten ötürü, o açıdan düşününce.... Ha hep 50 TL'lik alıyorsundur, hiç fark etmez o zaman. : )

Türkiye'de bekleyen her zaman kaybeder arkadaşım, kısa ve net. Bütçen hazırsa, beğendiğin aracı bulduysan, Ocak ayındaki kur farkı ve yeni yıl zammı riskini almadan hemen almanı tavsiye ederim. 2026'da fiyatların düşme ihtimali yok, artma ihtimali ise %100.

Aralık ayındayız zaten indirim varken hazır para da varsa al geç. Ben 7 Ekim 2023 İsrail savaşı başladığının pazartesi günü tüm parayı altına basmıştım hala altında duruyor, ekleme falan da yaptım üstüne şimdi satsam iyi bir sıfır araba aldırtır ama hala altının gideceği yol var .

Bankacı eskisi olduğum için palavra-ponzi karışımı bu sistemin artık suyunun çıktığını biliyorum.

Altında 1'e 255 gümüşte de 1'e 365 rakamlarındaydı en son. Yani fiziki altın gerçekte 1 gramsa , kağıt veya xau hesabı adı altında sınırsız arz yarattılar . Dolandırıcı emlakçılar nasıl haberlerde çıkıyor ya 1 daireyi 10 kişiye sattılar diye heh aynı o hesap. Talep edildiğinde sistem çıkmaza girer. Talep arttıkça 1'e 255 ne demek ? Fiyatı 255 kat artabilir demek , bildiğin kaldıraç etkisidir yani . O kadar büyük bir hücum anca dünya savaşı ortamında olur ama zaten küresel bir resesyon ve güvensizlik var bu talep biraz daha artabilir .

Türkiye de bir şey almaya karar verdiyseniz o an almalısınız. Almadığınız her hafta fiyat olarak aleyhinize işler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı