Şahsi tercihim, ekonomim elveriyorsa şu an satınalmak olurdu - yıl başına veya ilk üç ayda yeni krediler ya da ödeme kolaylıkları sağlayacak mı firmalar bilemiyorum fakat ülke ekonomisinde 350 milyon TL civarı bütçe yaratılması gerek Ocak ayında liyakatsizlik ve amiplikten ötürü, o açıdan düşününce.... Ha hep 50 TL'lik alıyorsundur, hiç fark etmez o zaman. : )Arkadaşlar, vergi oranlarının daha da artacağı söyleniyor. Bu ay "0" almalı mı, yoksa 2026 başında da fiyatlar benzer mi olacak?
Arkadaşlar, vergi oranlarının daha da artacağı söyleniyor. Bu ay "0" almalı mı, yoksa 2026 başında da fiyatlar benzer mi olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.