Hocam peki 3000 vermeye değer mi yoksa 1300'e secuzi mi almalıyım bu aradaki 1700 ya da Nova Lite 2 alırsam 2.5k ya 1200 TL fark değer mi?
Ne kadar kullanacağınıza bağlı. Ben aldığımdan beri bayağı kullandım ama 1 aydır da elime almadım neredeyse. Çok vermeye gerek yok işimi görsün derseniz secuzi üzmez kesinlikle.
Bu arada siz ne kullanıyorsunuz hocam tavsiye eder misiniz kullandığınızı ya da benim dediklerimden birisi ise iyi kötü yanları nelerdir?
Kutu içerisinden dongle çıkmıyor kablolu kullanim senin için sorun değilse=Hocalarım selam, daha önce Secuzi LiG 3061 almayı düşündüğümü söylemiştim ancak bütçeyi arttırdım, 2500 yaptım. Zorlarsam 2700'e kadar çıkabilirim. Birkaç gün içinde alacağım. Beni uzun süre götürecek bir kol önerebilir misiniz?
Not: Dongle olması zorunlu ya da kablolu Bluetooth yok, PC'de maalesef.
Kutu içerisinden dongle çıkmıyor kablolu kullanim senin için sorun değilse=
Markası bilindik değil ama kağıt üstünde çok güzel bir gamepad, ayrıca tuşları mekanik=![]()
GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T)
FPS Oyunlarında D-pad Gölgelenme Sorununu Önlemek İçin Varsayılan 8 Yönlü Moddan 4 Yönlü Moda Geçişi Desteklerwww.gaming.gen.tr
Tmr stick ve mekanik tuşlar=![]()
BEITONG KunPeng 20 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunlar tmr stick kullanıyor yani en üst düzey. Hall effect ile kağıt üstünde farkları var ama günlük kullanımda çok fark ettirdiğini düşünmüyorum.![]()
Fantech EOS Pro II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Masanda şarj standı istiyorsan=
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.