2500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2500
Hocam peki 3000 vermeye değer mi yoksa 1300'e secuzi mi almalıyım bu aradaki 1700 ya da Nova Lite 2 alırsam 2.5k ya 1200 TL fark değer mi?

Hocam peki 3000 vermeye değer mi yoksa 1300'e secuzi mi almalıyım bu aradaki 1700 ya da Nova Lite 2 alırsam 2.5k ya 1200 TL fark değer mi?

Ne kadar kullanacağınıza bağlı. Ben aldığımdan beri baya kullandım ama 1 aydır da elime almadım neredeyse. Çok vermeye gerek yok işimi görsün derseniz Secuzi üzmez kesinlikle.

Hocam yazın 2-3 ay bir de ara tatil de 1 ay yani yılda maksimum 5 ay kullanacağım.

Ne kadar kullanacağınıza bağlı. Ben aldığımdan beri bayağı kullandım ama 1 aydır da elime almadım neredeyse. Çok vermeye gerek yok işimi görsün derseniz secuzi üzmez kesinlikle.

Bu arada siz ne kullanıyorsunuz hocam tavsiye eder misiniz kullandığınızı ya da benim dediklerimden birisi ise iyi kötü yanları nelerdir?

Bu arada siz ne kullanıyorsunuz hocam tavsiye eder misiniz kullandığınızı ya da benim dediklerimden birisi ise iyi kötü yanları nelerdir?

Super Nova var hocam bende. Battle Axe Pro ile arasında kalıp tercih etmiştim. Memnunum baya. Hazır o zaman uygunken keşke Cyclone 2 alsaydım diyorum sadece.

Hocalarım selam, daha önce Secuzi LiG 3061 almayı düşündüğümü söylemiştim ancak bütçeyi arttırdım, 2500 yaptım. Zorlarsam 2700'e kadar çıkabilirim. Birkaç gün içinde alacağım. Beni uzun süre götürecek bir kol önerebilir misiniz?
Not: Dongle olması zorunlu ya da kablolu Bluetooth yok, PC'de maalesef.
Kutu içerisinden dongle çıkmıyor kablolu kullanim senin için sorun değilse=
Markası bilindik değil ama kağıt üstünde çok güzel bir gamepad,ayrıca tuşları mekanik=
Tmr stick ve mekanik tuşlar=
Bunlar tmr stick kullanıyor yani en üst düzey. Hall effect ile kağıt üstünde farkları var ama günlük kullanımda çok fark ettirdiğini düşünmüyorum.
Masanda şarj standı istiyorsan=
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu

Kutu içerisinden dongle çıkmıyor kablolu kullanim senin için sorun değilse=
Markası bilindik değil ama kağıt üstünde çok güzel bir gamepad, ayrıca tuşları mekanik=
Tmr stick ve mekanik tuşlar=
Bunlar tmr stick kullanıyor yani en üst düzey. Hall effect ile kağıt üstünde farkları var ama günlük kullanımda çok fark ettirdiğini düşünmüyorum.
Masanda şarj standı istiyorsan=
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu

Hocam bu attıklarınızda 200 TL fark var bu 200 TL'ye değecek farklar mı ya da ATK Battle ace Pro'ya nazaran iyi kollar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı