2500 TL'ye GTX 970 için işlemci, anakart ve RAM önerisi

kritvkras

Hectopat
Daha fazla  
Yayın yapmak için Vatan Computer'dan işlemci, anakart ve RAM alacağım. Lütfen "Vatan'dan alma, internetten al. Daha ucuz." gibi kelimeler yazmayın ve yorumlarda tartışmayın lütfen. Tartışmanızı okuyorum, sadece önerileri okuyamıyorum. Yoruldum artık.

Anakart, işlemci ve RAM alacağım.
Fiyat 2500'e kadar çıkabilir.

Almayı düşündüğüm donanımlar:
  • Ryzen 5 2600X.
  • B450M S2H.
  • 8 GB RAM.
Daha güzel önerileriniz varsa aynı fiyat bandında açığım. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Veya

Ara sıra değilde sıklıkla yayın yapıp oyun oynuyorsan 2600x, ara sıra yayın açıp bir de çoğunlukla oyun oynuyorsan 10100F daha iyi bir seçim olacaktır.

Veya.

Ara sıra değil de sıklıkla yayın yapıp oyun oynuyorsan 2600X, ara sıra yayın açıp bir de çoğunlukla oyun oynuyorsan 10100F daha iyi bir seçim olacaktır.

Saatlerdir görmek istediğim cevap buydu teşekkür ederim. Başka bir sorun var Ryzen 3 3100 ile 720P CS:GO Valorant PUBG çıkar mı güzel bir şekilde.

Saatlerdir görmek istediğim cevap buydu teşekkür ederim. Başka bir sorun var Ryzen 3 3100 ile 720P CS:GO Valorant PUBG çıkar mı güzel bir şekilde.
Tam anlayamadım, 720p’de besler mi diyorsunuz?

Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ama niye sordunuz? 3100 almayın düşünüyorsanız, 10100F daha ucuz ve daha iyi.

Tam anlayamadım, 720P’de besler mi diyorsunuz?

Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ama niye sordunuz? 3100 almayın düşünüyorsanız, 10100F daha ucuz ve daha iyi.

Pek bir bilgim yok o yüzden tam anlatamadım. Yani oyunum ve yayının donmadan sürekli olarak yayın yapmak istiyorum. Üstteki attığınız sistem de 2500TL'ye denk geliyor ya ondan dedim. Alttaki sistemde 2600X yerime 3 3100 alsam performansım nasıl olur diye sordum

Pek bir bilgim yok o yüzden tam anlatamadım. Yani oyunum ve yayının donmadan sürekli olarak yayın yapmak istiyorum. Üstteki attığınız sistem de 2500TL'ye denk geliyor ya ondan dedim. Alttaki sistemde 2600X yerime 3 3100 alsam performansım nasıl olur diye sordum
Ryzen 3 3100 ile değiştirilip çift kanal ram yapılabilir. 2600x'den daha iyi performans alırsınız ama halen daha dediğim gibi i3 10100F'li sistemin gerisinde kalır.

Yayın yaparsanız 2600x'den daha çok yükte olur ama oynayacağınız oyuna göre sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ryzen 3 3100 ile değiştirilip çift kanal RAM yapılabilir. 2600X'den daha iyi performans alırsınız ama halen daha dediğim gibi i3 10100F'li sistemin gerisinde kalır.

Yayın yaparsanız 2600X'den daha çok yükte olur ama oynayacağınız oyuna göre sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Neyse üstadım 2600X alacağım teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bütçenin biraz üstüne çıksada bu ürünleri öneririm;

İşlemci

Anakart

RAM

Vatan'dan alacağım için bunlar hayatımı kaydırır. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı