2500 TL'ye GTX 970 Sistem Toplama

teknolajitutkunu

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kafam bir yere takıldı. Bütçem 2500 tl. O paraya 5 tane parçamı alayım. Bahsettigim parçalar (i5 4460, gtx 970, 8gb ram, h81m anakart,500W güç kaynağı ) Yoksa o paraya kasa mı toplayım? Sizce hangisi mantıklı? Bu arada duyduguma göre GTX 970 modelince cw sorunu varmış ve de bellek sorunu varmış. Sizce önerebileceginiz baska kart var mı ve öneri sebebiniz ile anlatırsanız sevinirim veya önerebilceginiz 2500 TL'ye en iyi parçalar. Lütfen yardım edin. Çok kafam karıştı.

Gençler iyi bir sistem önerin. Olmazsa bile bu oyunları oynayacağım. (Dying light, call of duty advanced warfare, Crysis 3 gibi yeni nesil ve gelecek nesil oyunları ultra ayarlarda oynamak istiyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız GTX 970'de CW sorunu çıkarsa bile değişim yapıyorlar. Bellek sorunu yok aslında sadece 512 MB VRAM diğerlerine göre daha yavaş çalışıyor. Bir sorun teşkil etmez. Bu sistemi alabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (115).png

 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı