H2039BG. 1 Sene boyunca kullandım sorularını alabilirim.Size sorum başlıktaki gibidir, görüşlerinizi almak istiyorum. Uzun bir araştırma yaptım, bu üçünden birini alacağım, bütçem de ona göre ayarlı. Hangisini önerirsiniz?
H2039BG. 1 sene boyunca kullandım sorularını alabilirim.
Hayır olmadı.Pedlerinde herhangi bir soyulma falan oldu mu?
Bir de konforlumu kafada ağırlık yapıyor mu?Hayır olmadı.
Kafada ağırlık yapmıyor fakat ani sağ sol kafa sallamalarında düşecek gibi oluyor.Bir de konforlumu kafada ağırlık yapıyor mu?
Kafada ağırlık yapmıyor fakat ani sağ sol kafa sallamalarında düşecek gibi oluyor.
Önemli değil, oyundayken "yük altında" kopmalar yaşıyordum. CS2 oynarken bir anda "Disconnected" diyip 1 saniye sonra geri geliyordu. Fakat dongleı USB 3.0 taktığımda düzelmişti.Böyle teker teker soruyormuş gibi olacak ama aklıma geldikçe yazıyorum kusura bakma. Hiç arıza çıkardımı mı?
Önemli değil, oyundayken "yük altında" kopmalar yaşıyordum. CS2 oynarken bir anda "disconnected" deyip 1 saniye sonra geri geliyordu. Fakat dongleı USB 3.0 taktığımda düzelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.