Atlantis1.
Decapat
Daha fazla
Maalesef dolar yerinde durmadığı için sistemlerin fiyatı hemen değişiyor. 2500TL bence gayet iyi bir miktar. Yani iyi kötü bir sistem çıkarılabilir ortaya merak etmeyin.
Bu sistemi alınız:
AMD Athlon X4 950 3.50GHz İşlemci
ASRock A320M-DGS Anakart
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM
GALAXY GT 1030 2GB 64BIT Ekran Kartı
WD Green 120GB SATA 3 SSD
Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Kasa
Aerocool VX400W Güç Kaynağı
Toplamda 2050TL ediyor burası. Kalan 500 TL ile monitör, fare, klavye ve HDMI to VGA dönüştürücü alacağız.
Onu görmemişim. Durum böyleyse katılıyorum size. Sıfır daha mantıklı olur.İkinci el elbette çok daha fazla performans verecektir ama arkadaş pek oyun oynayan birisi değilim diyor. Bu yüzden sıfır bir sistem almak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum
Ayrı bir konu açın.Rica etsem bana 3000 liralık hazır veya toplama sistemde yardımcı olabilir misimiz parça ve bileşenlerinden pek anlamıyorum
Tavsiyeleriniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim hocam kablosuza pek benimde icime sinmemisti klavye ve fare olarak vu sistem benim butceme cuk diye oturduKonu dağıldı yine. Alınacak parçaları atayım tekrar.
İşlemci: AMD Athlon X4 950 3.50GHz İşlemci
Anakart: ASRock A320M-DGS Anakart
RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM
Ekran Kartı: GIGABYTE GT 1030 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı
SSD: WD Green 120GB SATA 3 SSD
Kasa: Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Kasa
PSU: Aerocool VX 400W Güç Kaynağı
Monitör: Acer 18,5" K192HQLB 5MS 60HZ VGA Monitör
Dönüştürücü: Dark HDMI to VGA Dönüştürücü
Klavye/Fare: Hiper KM-4055 Kablosuz Klavye Mouse Set
Şimdi burası böyle toplamda 2525 TL ediyor. Sizin seçtiğiniz monitörü ve fare/klavye setini değiştirmedim. İsterseniz bu sistemi böylece alabilirsiniz. Daha iyisinin alınabileceğini sanmıyorum.
Belki monitör ve klavye/fare seti değiştirilebilir bir tek. Size kalmış bir şey. Ben şahsen kablolu seçerdim.
@ercanbal1313 Bu konuya bir mesaj bırakın ilgileneceğim sizinle. Ağustos Ayı Sistem Tavsiyeleri v2