Rica ederim hocam ne demek. Yalnız size 1080p monitör aldırmak isterdim. Eğer izin verirseniz biraz daha araştırayım. Sistemi biraz daha ucuza getirebilirsem belki 1080p monitör koyabilirim
1080p monitör için kıstığım şeyleri söyleyeyim. RAM'in MHz'i düştü. Kasa değişti. PSU bölmesi tabanda değil tavanda artık. Anakart değişmek zorunda kaldı çünkü ucuz olan stokta kalmamış.
Eğer bunlarla ilgili bir sorununuz yoksa diğer sisteme oranla 50TL fazla ödeyerek 1080p monitörlü bu sistemi alabilirsiniz.
Klavye/Fare setini yorumlara göre aldım. İnsanlar fiyatına göre iyi olduğunu söylüyor setin.
@Elyr Izoly yerine başka bir marka seçmeyi tercih ettim. Yoksa gördüm onu. Bir de DVI girişi yok yine 50TL'lik dönüştürücü gerekecekti ona. Teşekkürler tavsiyen için.
@Elyr Izoly yerine başka bir marka seçmeyi tercih ettim. Yoksa gördüm onu. Bir de DVI girişi yok yine 50TL'lik dönüştürücü gerekecekti ona. Teşekkürler tavsiyen için.
2500 tl ye bundan daha iyiside imkansiz gibi zaten hocam emeginiz icin tesekkur ederim bu arada sizi baya bir ugrastirdim kusura bakmayin
2000tl ye toplamis oldugunuz apu bilgisayarda 2169 tl ye geliyordu monitor ve klavye ile filan 2700 e tekabul ediyor biraz daha bekleyip onerdiginiz apu bilgisayari almak mi mantikli ( dolarda cok oynak bu aralar) yoksa direk bu onerdiginiz sistemi alip arkama yaslanmalimiyim
İsterseniz APU için de bir sistem toplamayı deneyebilirim. Bence beklemek hata direkt olarak alın. Dün bir rehber yaptım tüm sistemlerin fiyatı bir günde 200 TL arttı.
İsterseniz APU için de bir sistem toplamayı deneyebilirim. Bence beklemek hata direkt olarak alın. Dün bir rehber yaptım tüm sistemlerin fiyatı bir günde 200 TL arttı.
Bence bu sistemleri rehberinize ekleyebilirsiniz guzel oldu bu arada apu olanda karar kildim ileride oyun oynama hevesim olursa ekran karti alarak devam edebilirim @Neko hocam doların artışı yüzünden sistemi almaya yetişemedim. 2 günde sistem 3 bin oldu. Bana yeniden bir sistem olusturabilirmisin acaba? Bugün toplayayım hepsini. P.tesi günü elektronik eşyalara zam geleceği söyleniyor. Bu arada bir adette laptop atayım belki önerirsiniz direk bu laptopu alırım.