2500 TL'ye i5 4460 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

lorsanıl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. 2450 TL masaüstü PC toplayacağım. Benim aklımdaki sistem altta yer alıyor. Simdiden tesekkür ederim.

Screenshot_2015-03-11-21-37-55.png
Screenshot_2015-03-11-21-38-17.png
Screenshot_2015-03-11-21-38-26.png
Screenshot_2015-03-11-21-38-38.png

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU dan bası yanmıs birisi olarak asla everest onermiyorum valla voltaj dalgalanmasında yakarsın tum sistemi.cooler master corsair ve xigmatec tavsiye ederim 80+ olsa iyio lur fakat 12v cıkısı iyiyse sıkıntı yaratmaz intel islemciler hakkında bilgim yok fakat iintel toplmısken kesinlikle gtx serisi oneririm ben bir amd ve r9 kullanıcısı olarak render ve performansı gtx i oneririm eger butceni cok asmazsa msi ın gaming serisi siyah renki anakartlarıan bakmanı oneririm sırf gorunus degil bir suru ozellik ve yazılımsal kolaylık saglıyor

Guc kaynagini Everest almayin. Zalman 500W alin. Ekran kartini R9 285 almanizi tavsiye ediyorum. Asus modeli 680 TL. Indirimi kacirmayin.

Msi z97 pc mate yerine asus h81m plus daha iyi olacaktır . Çünkü işlemcinin çarpan kilidi kapalı dolayısıyla overclock yapamazsınız.

Peki benim bi sorum olucak
R9 280 bit ve ram olarak daha üstün 386 bit ve 3 gb yeni güncel oyunlarda daha cok isime yalar die düsünüyorum

29 285 bit ve ram olarak daha düsük biliyorum daha güncel bi kart ama neden bit ve ram daha düsük o zmn oyunlarda genelde bit öne sülürdügü icin yani benim bildihim kadarıyla o yüzden bende 280 serisini daha cok öne sürüyorum yani oyunlarda hangisi daha cok öne sülürüyor ben gta 5 assasins crred 3 minegraft lol ve benzeri oyunlar oynamak istiyorum ben bu pc alsam hangi oyunları oynuyamam düsükte olsa bile onu ögrenmek istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki benim bi sorum olucak
R9 280 bit ve ram olarak daha üstün 386 bit ve 3 gb yeni güncel oyunlarda daha cok isime yalar die düsünüyorum

29 285 bit ve ram olarak daha düsük biliyorum daha güncel bi kart ama neden bit ve ram daha düsük o zmn oyunlarda genelde bit öne sülürdügü icin yani benim bildihim kadarıyla o yüzden bende 280 serisini daha cok öne sürüyorum yani oyunlarda hangisi daha cok öne sülürüyor ben gta 5 assasins crred 3 minegraft lol ve benzeri oyunlar oynamak istiyorum ben bu pc alsam hangi oyunları oynuyamam düsükte olsa bile onu ögrenmek istiyorum

Ekran kartlarında hiçbir zaman bit ve vram önemli olmadı. Bunlar sadece tüketicinin gözünü boyamak için arttırılır. Önemli olan ekran kartının mimarisi. Yeni ekran kartlarının bit değerinin az olmasının nedeni görüntüyü sıkıştırarak bit gereksinimi azaltmasıdır. Ve VRAM'ıda azaltarak güç konusunda bize bir artı sağlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı