2500 TL'ye İkinci El GTX 1080 Rog Strix Alınır mı?

Bu cevabı yeni çıkacak kartları da dikkate alarak mı söylediniz?
Bir de diğer seçenek 1300 TL'ye RX 480 8 GB. Siz hangisini önerirsiniz?

Kardeşim 2. el GTX-RX fark etmez bir sürü yalancı, dolandırıcı, fake profil var dikkat et. Ben de 1 haftadır bakınıyordum yarın Allah nasip ederse gelecek. RX'ler % 95 mining yapılmış kartlar, GTX'lerin üst kartları da öyle sanırım bunu anlamanın yolu yok mecbur satıcıya inanacaksın 2.el satan bilgisayarcıları tercih etmedim, profil fotoları dahil hiçbir şeyi gizli olmayan yalan dolan beklenmeyecek meslek gruplarına sahip kişilere yöneldim. Artık gerisi Allah ile satıcı arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Türkiye'de en ucuz 1070Ti bile 3450-3700 TL aralığında, yalnuz bir kaç site var yurtdışından getiriyor, onlardan daha ucuza alınabiliyor, ama ne kadar güvenilir bilmiyorum, bir de çok uzun sürüyormuş gelmesi.

1080'den daha performanslı veya denk olacak yeni mimari 1170'in çıktığında 2500 TL'den daha yüksek fiyatlarda satılacağını düşünüyorum.
1170 çıktığında KDV ve diğer vergiler dahil Türkiye fiyatı olarak konuşuyorum, 3900-4100 TL aralığında olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı