Herkese merhaba, sizlerin önerisine ve tavsiyesine ihtiyacım var. %75'lik klavye arıyorum; şu an %60 klavye kullanıyorum. F tuşları ve yön tuşları olmaması beni yoruyor, o yüzden %75'e geçeceğim. İsteklerim: Basma sesi biraz tok olursa iyi olur ve kablosuz olmasını istiyorum. Şu anki kablolu klavyeden çok çektim. Bluetooth'um yok, USB olması yeterlidir. Bütçem 2500 TL'ye kadar, alabilirim. Aynı zamanda mouse önerisi de yapabilirseniz sevinirim. Elim pek büyük değil; güncel olarak Logitech G300s kullanıyorum. O boyutlarda olması, kablosuz olması ve makro tuşlarının olması benim için yeterlidir. Farede de 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Klavye olarak şuan da bunu düşünüyorum bu arada.
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Klavye olarak şuan da bunu düşünüyorum bu arada.
Son düzenleme: