2500 TL'ye kadar filtre kahve makinesı önerisi

Haliscan16

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar, 2000-2500 TL bandında alabileceğim filtre kahve makinesı öneriniz var mı? iİstediğim özellikler kendiliğinden kapanabilen, saat ayarlı filtresi olan bir şeyler istiyorum. Bu fiyat aralığında şu filtre kahve makinesı gözüme çarptı, sizce nasıl?
Karaca Series 2303 Inox filtre kahve makinesi Bronze.
Bosch TKA6A043.
Homend Coffeebreak 5046H.
(Homend sipariş ettim, 2 haftadır gelmedi diye iade ettim.)

Arkadaşlar öncelikle selamlar, 2000-2500 TL bandında alabileceğim filtre kahve makinesı öneriniz var mı? iİstediğim özellikler kendiliğinden kapanabilen, saat ayarlı filtresi olan bir şeyler istiyorum. Bu fiyat aralığında şu filtre kahve makinesı gözüme çarptı, sizce nasıl?
Karaca Series 2303 Inox filtre kahve makinesi Bronze.
Bosch TKA6A043.
Homend Coffeebreak 5046H.
(Homend sipariş ettim, 2 haftadır gelmedi diye iade ettim.)
Son 10 yıldır hiçbir şey fişten çekmediğin sürece kapanmıyor.
Bütün düz kahve makinası sistemleri demleme yaptıktan sonra 20-40dk kadar sıcak tutuyor sonra duruyor zaten, basitler.

Yalnız saat ayarlı filtreyi bilemedim, ayrıca kahve öğütülmeden konuyorsa, misal gece yatmadan koyayım sabah güzel kokuya uyanayım diyorsan o 6-8 saat nemlenecek kahvenin tadı güzel olmuyor.

Bu fiyat setinde Bosch estetik açıdan güzel, diğer hepsi aynı, ancak Karaca mı Homeend mi dersen, sanırım Homeend kazanır tecrübelerim dahilinde. 2-3 ay önce bende Fakir'inkini aldım, ultra basit model, çalışıyor.

Son 10 yıldır hiçbir şey fişten çekmediğin sürece kapanmıyor.
Bütün düz kahve makinesı sistemleri demleme yaptıktan sonra 20-40dk kadar sıcak tutuyor sonra duruyor zaten, basitler.

Yalnız saat ayarlı filtreyi bilemedim, ayrıca kahve öğütülmeden konuyorsa, misal gece yatmadan koyayım sabah güzel kokuya uyanayım diyorsan o 6-8 saat nemlenecek kahvenin tadı güzel olmuyor.

Bu fiyat setinde Bosch estetik açıdan güzel, diğer hepsi aynı, ancak karaca mı homeend mi dersen, sanırım homeend kazanır tecrübelerim dahilinde. 2-3 ay önce bende fakir'inkini aldım, Ultra basit model, çalışıyor.

Saat ayarlı olan diyelim saat 6 da taze sıcak içmek istiyorum o zaman olduğunda demliyor.

Saat ayarlı olan diyelim saat 6 da taze sıcak içmek istiyorum o zaman olduğunda demliyor.
O zaman elinde Homeend kalıyor - bana sorarsan. Ancak çekirdek öğütmeli değilse, filtreye koyduğun kahve 6-8 saat kalıyor diyorum, tadını kötüleştirecek.
Çözülebilir kahve içsen aynı tad neredeyse.

İyi alışverişler, afiyet olsun şimdiden.

O zaman elinde homeend kalıyor - bana sorarsan. Ancak çekirdek öğütmeli değilse, filtreye koyduğun kahve 6-8 saat kalıyor diyorum, tadını kötüleştirecek.
Çözülebilir kahve içsen aynı tad neredeyse.

İyi alışverişler, afiyet olsun şimdiden.

Cektirmeli Uygun'a bana gösterebilir misin acaba? Marka model.

Cektirmeli Uygun'a bana gösterebilir misin acaba? Marka model.
Gösteremiyorum işte o fiyat bandında çünkü yok, ben kendim çekiyorum her sabah, ufak spor üstüne kahveyi çek demlemeye bırak, yumurtalar pişerken kahve hazırlansın o sırada ekmek peynir vs. bir rutin set. Yani saat ayarlayacağım diye asla uğraşmıyorum - ki önceki makinem saat ayarlıydı, denedim bir gün ayarlı bir gün kendim, çekerek koyduğumda istanbul nemli olduğundan sabah daha lezzetsiz bir kahve oldu, bıraktım.

Gösteremiyorum işte o fiyat bandında çünkü yok, ben kendim çekiyorum her sabah, ufak spor üstüne kahveyi çek demlemeye bırak, yumurtalar pişerken kahve hazırlansın o sırada ekmek peynir vs. bir rutin set. Yani saat ayarlayacağım diye asla uğraşmıyorum - ki önceki makinem saat ayarlıydı, denedim bir gün ayarlı bir gün kendim, çekerek koyduğumda İstanbul nemli olduğundan sabah daha lezzetsiz bir kahve oldu, bıraktım.

Reis 3.5 k ya maksimum çıkabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı