Filtre kahve makinesı önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar şu an bunu kullanıyorum fakat güzel kahve çıkarmıyor. En kaliteli en taze filtre kahveyi kullanıyorum fakat bunda o hissi o tadı alamıyorum. Ucuza güzel kahve makinesı önerir misiniz? Fiyat veremiyorum fakat en F/P ürün nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. 3 yıl kadar önce derin bir araştırmanın üzerine kendimce şu bilgileri edindim:
  • Delonghi, Electrolux, Philips markalarının makineleri gayet güzel.
  • Zaman ayarı, yoğunluk ayarı gibi ayarlar işin gurmesi değilseniz çok da gerekli değilmiş.
Benim fikrime göre bu 3 markanın en düşük modelleri uygundur. Ben Electrolux EKF3300 kullanıyorum. Gayet memnunum. Güzel bir indirim yakalarsanız öneririm. Takip ettiklerim arasında şu modeller arasında kalmıştım:
  • Electrolux EKF3300
  • Electrolux EKF3700
  • Philips HD7462/20
  • Philips HD7461/20
  • Delonghi ICM 2.1B
Tefal, Braun, Arçelik, Russell Hobbs gibi markaların da iyidir fakat o dönem bütçeme göre değillerdi sanırım. Bu markaları da araştırabilirsiniz.

Merhabalar. 3 yıl kadar önce derin bir araştırmanın üzerine kendimce şu bilgileri edindim:
  • Delonghi, Electrolux, Philips markalarının makineleri gayet güzel.
  • Zaman ayarı, yoğunluk ayarı gibi ayarlar işin gurmesi değilseniz çok da gerekli değilmiş.
Benim fikrime göre bu 3 markanın en düşük modelleri uygundur. Ben Electrolux EKF3300 kullanıyorum. Gayet memnunum. Güzel bir indirim yakalarsanız öneririm. Takip ettiklerim arasında şu modeller arasında kalmıştım:
  • Electrolux EKF3300
  • Electrolux EKF3700
  • Philips HD7462/20
  • Philips HD7461/20
  • Delonghi ICM 2.1B
Tefal, Braun, Arçelik, Russell Hobbs gibi markaların da iyidir fakat o dönem bütçeme göre değillerdi sanırım. Bu markaları da araştırabilirsiniz.
İşin gurmesi değilim bana sadece filtre kahvenin tadını iyi veren ucuz bir şey lazımdı. Dediğiniz modellere bakacağım. Teşekkür ederim.

İşin gurmesi değilim bana sadece filtre kahvenin tadını iyi veren ucuz bir şey lazımdı. Dediğiniz modellere bakacağım. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Fiyatları çok uygun gelmeyebilir fakat Sinbo dışında en ucuz gözükenler bunlar. Kiwi gibi markaların makineleri de ucuz ancak makine ucuzladıkça kalite gerçekten azalıyor. En kötüsü de kahvenizde plastik kokusu almanız.

@Kutlatte Peki hangi kahve markasını kullanıyorsunuz? Ben şuan Kahve Dünyası`nın kullanıyorum, sizin kullandığınızı merak ettim.
Rica ederim. Fiyatları çok uygun gelmeyebilir fakat Sinbo dışında en ucuz gözükenler bunlar. Kiwi gibi markaların makineleri de ucuz ancak makine ucuzladıkça kalite gerçekten azalıyor. En kötüsü de kahvenizde plastik kokusu almanız.
Haklısınız o kahve kokusu çok iğrenç. Sturback veya başka bir yerde içtiğim filtre kahvenin ne kadar evde yapılmış hali o yerlerdeki içtiğimiz kadar güzel olamasa da en azından yakın bir tat istiyor insan. Şuan kullandığımda öyle. Plastik kokusu geliyor ve ürün kalitesiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı